Telefonplan, Hägersten

Cedergrensvägen 28

Såld
  • 1 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad och ljus hörnlägenhet med ett mycket attraktivt läge. Möjlig 2:a!

Varmt välkommen till en mycket charmig etta med ett attraktivt läge mellan Telefonplan och Midsommarkransen! Bostaden ligger både högt och insynsskyddat, med ett perfekt hörnläge för optimalt ljusinsläpp. Här strömmar mängder av naturligt ljus in i lägenheten, vilket skapar en öppen och luftig atmosfär. Flera av fönstren vetter ut mot den omkringliggande grönskan vilket skapar en harmonisk och extra hemtrevlig känsla.

Bostaden är i ett genomgående fint skick med lättmöblerade ytor och en disponering som bjuder in till olika möbleringsmöjligheter. Här erbjuds ett generöst kök med modern inredning och nyare utrustning, ett ljust allrum med fönster åt två väderstreck, fräscht helkaklat badrum samt en hall med gott om originalgarderober för förvaring. Den luftiga planlösningen i vardagsrummet erbjuder inte bara gott om plats för umgänge och avkoppling, utan ger även möjlighet att kunna dela av till ett separat sovrum om så önskas (se alternativ planlösning). Detta ger flexibilitet för olika behov och gör det möjligt att anpassa bostaden efter egen livsstil och önskemål.

Ta en promenad till drömska Söderbergs bageri som ligger inom kort promenad från bostaden. Här kan ni köpa hem färskt nybakat bröd till härliga helgfrukostar på föreningens gemensamma balkong eller ute i friska luften. Mellan husen finns de gemensamma gårdarna som sträcker sig över föreningens fem kvarter, mellan Telefonplan och idylliska Svandammsparken. Förutom detta har ni ett oslagbart läge med många populära caféer, barer och uteserveringar i närområdet. Det finns även fantastiska kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans röda linje, detta inom bekvämt gångavstånd från bostaden.

Bostadsrättsföreningen Tele är en stor, välskött och stabil förening som erbjuder en trygg och trivsam boendemiljö för sina medlemmar. Med ett engagerat styrelsearbete och en sund ekonomi skapar föreningen förutsättningar för långsiktigt välmående och gemenskap. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen för medlemmarna att ta del av, såsom flera gästlägenheter att nyttja när du får besök av vänner och familj, hobbyrum för dina kreativa projekt samt en bastu för vardagslyxen. Det finns även en föreningslokal för trevliga tillställningar samt cykelrum, miljörum och tvättstuga.

Mer om mäklarna