Telefonplan/Midsommarkransen, Hägersten

Nyårsvägen 12

REDO™
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig gaveltvåa med öppen spis i populär förening!

Missa inte denna fantastiska tvåa med öppen spis, attraktivt belägen uppe på en höjd, mitt bland de vackra och lummiga innergårdarna på Nyårsvägen! Här bor du lugnt och ostört, men samtidigt med närhet till goda kommunikationer och utmärkt service samt naturområden och Mälaren. Med fönster i tre väderstreck upplevs lägenheten ljus och med de lummiga träden utanför är känslan även privat.

Föreningen är stabil med låga lån och god ekonomi. Den erbjuder en mycket trivsam boendemiljö med parkliknande innergårdar. På den närmaste gården finns ett stort växthus, som kan nyttjas för odling för den som vill, samt pergola med trädgårdsmöbler och grill. På andra sidan huset finns ett mer vildvuxet skogsparti med tallar, björkar och kryddträdgård. I föreningen finns också en stor bastu, gästlägenhet att hyra till besökande, en bra utrustad snickeriverkstad, ett lek-/hobbyrum med bl a pingisbord samt en rymlig föreningslokal med fullt utrustat kök. För den som önskar nyttja tvättstugan finns tvättmaskiner, torktumlare, mangel och två torkrum till förfogande. Det finns även parkeringsplats med laddstolpe att hyra, där förtur i kön ges till den som har elbil. I husets källare finns lägenhetens förråd samt cykel- samt barnvagnsförråd.

Här bor du på promenadavstånd till flera favoritområden: Aspudden, Telefonplan och Midsommarkransen, som alla har sina olika karaktärer och utbud av butiker, restauranger och även tunnelbana. Bar Libertin är ett hett tips - en mysig mat & vinbar belägen i Aspudden. Ett annat tips är den populära "Onsdagsmunken" på Söderbergs Café och amfiteatern nere på Telefonplan. I området finns även mysiga Vinterviken som lockar med sina vackra promenadstråk. Sist men inte minst når den badsugne Hägerstenshamnen på ca 1,5 km gångavstånd. På både promenad- och cykelavstånd tar du dig enkelt till både naturreservat, parker och badplatser. Från Aspudden är det 12 minuter till T-centralen och du åker även till Liljeholmen antingen med buss eller tunnelbana på några få minuter. Från Liljeholmen nås även tvärbana och pendeln via Årstaberg snabbt. Läget är citynära, samtidigt som naturen ligger nästgårds!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan/Midsommarkransen, Hägersten

Nyårsvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.