Telefonplan / Midsommarkransen, Hägersten

Responsgatan 14

REDO™
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket välplanerad 3:a med öppna sociala ytor. Balkong mot gård!

Varmt välkommen till en stilsäker och unik lägenhet med smart planlösning, öppna ytor och massvis med plats för förvaring. Här bor du i ett toppenläge vid Midsommarkransen/Telefonplan med allt du kan önska dig i närheten. Bostaden präglas av stilrena och exklusiva materialval och erbjuder en unik planlösning som går att disponera på många olika sätt, helt efter eget behov. På dessa 68kvm har man på ett effektivt sätt fått till 2 bra sovrum, stora sociala ytor, en rejäl arbetsplats och gott om förvaring. Det är vad vi kallar för kvadratmetrarna på rätt ställen. Lägenheten har också en härlig balkong mot innergården och 6st fönsterpartier (+glasad balkongdörr) som ger en känsla av luftighet och rymd samt fin utsikt över gården. Lägenheten är praktiskt med både diskmaskin samt kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Det finns även 2 stora tvättstugor i föreningen.

Det kommer med många, både praktiska och trevliga, fördelar att bo i området. En favorit bland grannarna är den rejäla ICA butiken som ligger precis intill huset. I husets källare finns det en cross fit lokal som bedriver gymverksamhet, nu kan du alltså ta hissen till gymmet. En praktisk fördel är att du kan sortera så gott som allt avfall i husets miljörum, även det en hissfärd bort. Har ni barnvagn kan ni ställa denna i barnvagnsförrådet som ligger precis utanför bostaden. För er med bil kan det vara glada nyheter att det finns garage i huset intill, men ledig plats att tillträda. Utöver detta är styrelsen engagerade och måna om att ta till vara på medlemmarnas bästa intressen. De har lyckas gång efter annan att förhandla om avtal och sänkt föreningens driftskostnader.

Förutom ett trivsamt och lugnt boende har man ett perfekt läge med kort promenad till tunnelbana, matbutiker, caféer, restauranger och annan närservice. Det finns också gott om promenadstråk, parker och joggingstråk i närheten. Utöver detta så tar man sig snabbt ut till E4:an med bil och med kommunala medel är man inne på centralen på ca 15 min. Här får man den bästa kombinationen av lugnet vid bostaden och pulsen en kort promenad/resa bort. Föreningen har från 2024 februari sänkt avgifterna med 13%.

Denna bostad måste upplevas på plats!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan / Midsommarkransen, Hägersten

Responsgatan 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.