Telefonplan / Midsommarkransen, Hägersten

Metronomgatan 5

Såld
  • 5 rum
  • 118,5 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad 5:a med attraktivt läge! Stor inglasad balkong, två badrum och låg avgift.

Varmt välkommen till denna rymliga och välplanerade 5:a om hela 118,5 kvm! Här bor ni lugnt och barnvänligt, utan trafikerad väg utanför huset samtidigt som ni har gångavstånd till det mesta. Bostaden har gott om stora fönsterpartier som släpper in härligt ljus från tre olika väderstreck och en planlösning där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt. Som en förlängning av bostaden finns en stor inglasad balkong som med fördel kan nyttjas både sommar som vinter. Här har ni sol hela dagen och det går med enkelhet att öppna upp glaspartierna de absolut varmaste sommardagarna. Lägenheten är i ett genomgående fint skick och har bland annat fyra lättmöblerade sovrum, två badrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det finns också gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober, stor klädkammare samt ett generöst förråd i källaren.

Här bor du nära Telefonplan, Midsommarkransen och Västberga. Föreningen är stabil och populär med låga avgifter som inkluderar värme, vatten, bredband (500 Mbit/s), kabel-TV och bostadsrättstillägg. Föreningen äger marken, har låga lån per kvm och har även en kommersiell lokal som genererar extra intäkter. För bekvämlighet finns det garage i huset, föreningslokal med övernattning och hissar från markplan, utan trappor.

På Metronomgatan bor ni nära city med promenad- och cykelavstånd till innerstan samtidigt som ni har naturen nära till hands. Bostaden är placerad i ett populärt och växande område vid gamla fabrikskvarter som har omvandlats till unika och familjevänliga bostäder. Här bor ni i en lugn och trivsam bostad med bara några minuters gångavstånd till tunnelbanan samt nära till mysiga caféer och restauranger. I närområdet finns ett brett utbud av service, bl.a. en välsorterad ICA Supermarket runt hörnet och kort promenadavstånd till Västberga handelsplats med Stora Coop, Rusta, Jysk m.fl. Föreningens gård är mycket barnvänlig och perfekt för lek ochhärliga grillkvällar. Det finns även flera lekplatser, parker, förskolor och skolor i närheten.

Välkommen till ert nya hem!

Mer om mäklarna