Telefonplan / Midsommarkransen, Hägersten

Kransbindarvägen 37

Såld
  • 1 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och rymlig funkis-1:a i lågt belånad förening!

Varmt välkommen hem till din nya drömbostad av enastående charm mitt i Midsommarkransens grönskande idyll. Här bor du på populär adress med en ombytlig livsstil, många möjligheter i föreningen och nära till stan i ett naturskönt område.

Bostaden välkomnar dig med välplanerad funkischarm och ett rikt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck, helt utan insyn. Otroligt genomtänkt med praktiska förvaringslösningar i originalgarderober och generös takhöjd bidrar till en känsla av rymd.

Kliv in på hallgolvet som bjuder på lite extra vardagslyx med golvvärme som blir inledningen till lägenhetens samtliga rum. Gedigna materialval och fräscha ytskikt i uppiggande färgsättning ger bostaden mycket personlighet.

Här finns ett stort och ljust allrum som kan inredas utan kompromisser med plats för soffgrupp, sängplats, byråer och stilleben. Härifrån blir det tydligt att bostaden fullkomligt omsluts av grönska och det höga läget tillåter ljuset att flöda fritt i lägenheten. Här har man dessutom tagit tillvara originaldörrarna vilket ger bostaden en välbevarad charm som för tankarna till byggåret.

Underbart kök! Praktiskt och socialt med gott om förvaring, arbetsytor och plats för matbord som rymmer större sällskap, perfekt för goda middagar tillsammans med vänner och familj. Fint och fräscht badrum med ett stort fönster och alla tänkbara bekvämligheter.

I hallen finns förvaring i stora platsbyggda garderober och till lägenheten hör ett rymligt källarförråd för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Utöver det finns en balkong i huset som är gemensam för de totalt 6 st hushållen i samma port. Ta en promenad till drömska Söderbergs bageri som ligger på den intilliggande gatan för att köpa hem färskt nybakat bröd till härliga helgfrukostar på balkongen.

I föreningen finns flera gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar att ta del av såsom gästlägenhet när du får besök. Ett hobbyrum för dina kreativa projekt. En bastu för välförtjänt avkoppling och en föreningslokal för trevliga tillställningar samt cykelrum, miljörum och tvättstuga.

Njut av den friska luften ute bland de gemensamma gårdarna som sträcker sig över föreningens 5 kvarter mellan vibranta Telefonplan och idylliska Svandammsparken.

I Brf Tele bor du i en av Midsommarkransens största bostadsrättsföreningar med hela 516 st lägenheter i klassiska smalhus från 1940, varav 20 hyresrätter och utöver detta 38 hyresrättslokaler fördelade över föreningens många fastigheter i gamla LM-stadens stora grönområde. Ett oslagbart läge i Midsommarkransens hjärta med sina många populära caféer, barer och uteserveringar.

Här har du fantastiska kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans röda linje på bekvämt gångavstånd, buss ett stenkast från porten och fina cykelvägar hela vägen in till stan. Föreningen är välskött och har en mycket låg belåningsgrad samt dolda tillgångar i hyresrätterna och goda intäkter från lokalhyror och garageplatser.

Här får du den vinnande kombinationen av drömbostad i en förening med alla rätt och ett oslagbart läge - Välkommen hem!

Mer om mäklarna