Telefonplan /Midsommarkransen, Hägersten

Tellusborgsvägen 90, 12628 Hägersten

  • 1 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 2 850 000 kr
Månadsavgift: 2 351 kr/mån

Toppmodern lägenhet med drömläge i Midsommarkransen!

ACCEPTERAT PRIS!
Varmt välkommen till en rymlig och välplanerad 1,5:a med bästa läget mellan populära Midsommarkransen och dynamiska Telefonplan.

Här kan du njuta av ett högt läge med vacker utsikt och lägenhetens pärla; en stor inglasad balkong som erbjuder vardagslyx oavsett årstid. Inglasningen gör att balkongen blir en förlängning av lägenheten och kan inredas efter tycke och smak med en mysig möblering med loungegrupp, växter och odlingar. Redan i hallen möts du av ett stilrent intryck med materialval i sober färgsättning och en genomtänkt öppen planlösning som löper mellan hall, kök och vardagsrum med sovrummet rofyllt beläget i en sovalkov. Det fullutrustade köket med diskmaskin, smälter sömlöst in med sin smarta placering intill en tydlig matplats och blir socialt tack vare en öppen planlösning mot vardagsrummet som blir lägenhetens naturliga samlingsplats. Här, i bostadens hjärta finns plats för allt och lite till! Inred med matplats för större sällskap, trendiga stora växter, mer förvaring och soffgrupp. Badrummet är rymligt och funktionellt med bekvämligheter som egen kombinerad tvätt/tork, golvvärme och gott om förvaring. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

I Brf Insteget bor du i en trygg och välskött förening med låga avgifter, som äger marken i söderorts hetaste område med närhet till allt. Här finns mysiga caféer, restauranger, butiker och grönområden precis inpå knuten. Här bor du med ett bekvämt gångavstånd på bara ett par minuter till tunnelbanan som tar dig in till stan på ca 10 min. I föreningen har du tillgång till två tvättstugor, trapphus med två stora hissar, parkeringsplatser, garageplatser, cykelförvaring, barnvagnsrum och miljörum samt en mysig innergård. Som medlem i föreningen får du dessutom medlemspris på Mittgym som är beläget i samma hus.

Området har en trendig aura och bjuder på alla möjliga typer av aktiviteter och träning med allt från yoga till klättring och avkoppling i intilliggande Svandammsparken och gångavstånd till vackra Vinterviken. Bostaden är optimalt belägen utanför tullarna och här bor du med närhet till butiker som ICA Supermarket och shopping i Liljeholmstorget, populära stenugnsbageriet Bonne Femme precis över gatan.

Här bor du med bästa läget utanför tullarna i en toppmodern bostad med närhet till allt - ett hem att trivas i med andra ord.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan /Midsommarkransen, Hägersten

Tellusborgsvägen 90, 12628 Hägersten

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.