Midsommarkransen, Hägersten

Nioörtsvägen 40

REDO™
  • 2,5 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig vindslägenhet med härlig terass och fantastisk utsikt i Midsommarkransen!

Välkommen till denna unika vindslägenhet om 67 kvm högst upp i huset på Nioörtsvägen 40 i populära Midsommarkransen. Med charmiga snedtak, vitmålade väggar och stora fönster som släpper in ljus från två väderstreck, bjuder bostaden på en ljus och luftig känsla. Här bor du med en härlig terass där du kan njuta av utsikten över trädtoppar och hustaken perfekt plats för avkoppling eller trevliga stunder med vänner.

Lägenheten är optimalt planerad med ett stort, öppet sällskapsrum som erbjuder gott om plats för soffgrupp och tv. Köket är modernt och stilrent med gråa luckor och en ljus bänkskiva. Här finns allt du behöver: intergrerad diskmaskin, ugn, spis, fläkt, kyl & frys, mikrovågsugn och dessutom gott om utrymme för ett större matbord. Perfekt för både vardagsmiddagar och större middagsbjudningar.

Sovrummet är rymligt och erbjuder plats för en stor säng, sängbord, platsbyggda garderober med skjutdörrar och mycket utrymme att röra sig fritt. Vackert vitlaserat tvåstavigt askgolv från 2020. Från sovrummet når du den härliga terassen genom stora skjutdörrar i glas, vilket ger en känsla av rymd och ljus. I lägenheten finns dessutom här en större klädkammare, som idag används både som förvaring och en liten sovalkov för övernattande gäster. Ett extra rum som ger bostaden en flexibel planlösning eller som en avskärmad arbetsplats.

Badrummet är fräscht och helkaklat med dusch, wc och tvättmaskin. Det är dessutom bekvämt att ha tillgång till föreningens tvättstuga i samma trappuppgång på bottenplan. Föreningen är välskött och äger marken, vilket ger en stabil boendeekonomi. Här finns även parkeringsplatser med och utan carport, samt laddstationer för elbil. På föreningens gröna innergård kan du njuta av fina gemensamma ytor med pergola, soldäck och grillplats.

Nioörtsvägen 40 ligger i ett av Midsommarkransens bästa lägen, med närhet till restauranger, caféer och butiker. Området erbjuder utmärkta kommunikationer, tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm på 6 minuter och till T-centralen på 13 minuter. Här bor du nära city men med naturen och lugnet runt hörnet.

Denna bostad är annonserad som REDO?, vilket innebär att du har möjlighet att boka en privat visning vid förhandsintresse. Kontakta mäklaren för mer information och ta chansen att uppleva denna charmiga vindslägenhet på plats. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planritning är inte exakt och mått och skala kan avvika från verkliga förhållanden.
    Planritning är inte exakt och mått och skala kan avvika från verkliga förhållanden.

Midsommarkransen, Hägersten

Nioörtsvägen 40

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.