Midsommarkransen, Hägersten

Aprilgatan 6

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig sekelskiftestvåa med två kakelugnar. Stabil förening och låg avgift!

I attraktiva kvarter i Gamla Midsommarkransen finns nu chansen att förvärva denna välplanerade 2:a bland pittoreska gator och kvarter. Väl uppe i lägenheten, som är belägen både mot park och innergård, har du ett fint dagsljus tack vare de enorma fönsterpartierna i dessa två väderstreck. Redan i den fina entrén får man en känsla av "här vill jag bo". Bostaden är totalt toppskick. Man har gjort en renovering med varsam hand där lägenhetens själ fortfarande finns kvar. För den som uppskattar byggnadsvård och originaldetaljer kan man glädjas åt att de fina trädörrarna, fungerande kakelugnar, djupa fönsternischer, och vackra trägolv. Här har du ett härligt, rymligt sovrum med massvis av förvaring och stora sociala ytor som gör att denna lägenhet passar för både småbarnslivet och för större sociala tillställningar. Med andra ord, en lägenhet att växa i! Kök och badrum är också renoverat till toppskick, stilsäkert med fina material- och färgval och dessutom med alla bekvämligheter så som kombinerad tvätt- och torktumlare i badrummet.

Föreningen är stor och stabil och har en oas till innergård som är helt insynsskyddad från vägen och erbjuder en fridfull plats mitt i den charmiga stadsdelen. Här kan du njuta av både morgon- och kvällssol, och det finns gott om utrymme för att slå sig ner i den vackra trädgården. Utöver det har föreningen en stabil ekonomi och hela 16st kommersiella lokaler med olika verksamheter, bland annat cykelaffär, blomsteraffär, kläddesigner, kiosk, gallerier samt bio och restaurang/café. För gäster finns det övernattningslägenhet att hyra samt en festlokal för större tillställningar. En annan favorit bland medlemmarna är bastun som kan bokas för en avkopplande stund. Varför inte basta i kombination med ett besök i föreningens gym? I månadsavgiften har föreningen inkluderat det förmånligt upphandlade fiberavtalet, detta är alltså inräknat i månadsavgiften, vilket sammantaget blir en väldigt låg avgift.

Precis i närheten av bostaden ligger mysiga Svandammsparken, Midsommarkransens centrum med matbutiker, Tellus bio (i föreningen), gym, flertalet restauranger/caféer och kommunikationer. Här bor man intill flera välrenommerade restauranger, såsom populära Gaia, Svenska Sushiköket, Pita i Parken och Tegelbruket Bistro. Varför inte gå och köpa morgonens färska bröd från Gunnel och Ruth bageri! Här bor du verkligen i ett levande kvarter. Kommunikationerna i området är dessutom mycket bra med tunnelbanans röda linje en kort promenad bort som på bara någon minut tar dig till närliggande Liljeholmen och Södermalm. På gångavstånd når man även mysiga och populära Vinterviken med trevligt trädgårdscafé och en avkopplande miljö. Denna lummiga småstad strax utanför tullarna erbjuder även flertalet promenadstråk för perfekta joggingturer, långpromenader och badklippor längs med Mälarens vatten.

Här får du en perfekt kombination av lugnet i bostaden medan du en kort resa bort når storstadens liv och puls. Missa inte denna pärla!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Midsommarkransen, Hägersten

Aprilgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.