Midsommarkransen, Hägersten

Midsommarvägen 48

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket välplanerad 2:a med öppen planlösning i populära Midsommarkransen!

Välkommen till denna ljusa tvåa med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck. Här bor du i ett helt perfekt läge i Midsommarkransen. Mitt i ett levande kvarter med närhet till Svandammsparken, flera restauranger, cafeér och butiker i närområdet. Lägenheten har senaste åren genomgått renovering med mycket fint resultat där man renoverat köket och skapat en öppen och social planlösning mellan kök, vardagsrum och balkong! Här har man renoverat allt, inklusive badrum, på ett stilsäkert sätt och lyckats förstärka lägenhetens finaste drag och detaljer från byggåret. Detaljerna och känslan i denna lägenhet lockar även den kräsna. Golvet är ett mycket fint parkettgolv, Holländsk parkett som är genomgående i hela bostaden. Läget högst upp i huset är otroligt härligt med fria vyer, ingen insyn och du har en balkong i privat läge med kvällssol. Dessutom har lägenheten rejält med garderober och plats för förvaring, det blir inte bättre!

Planlösningen är mycket yteffektiv och välplanerad, här erbjuds du gott om förvaring och bra sociala ytor. Det gör att denna lägenhet passar bra för både en och flera personer i hushållet. I lägenheten upplever man ingen direkt insyn och sovrummet är lugnt beläget mot gården. Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängbord, arbetsplats om man vill och/eller garderober. Vardagsrummet i den öppna planlösningen till köket blir lättmöblerat med plats för både stort matbord och soffa. Från vardagsrummet har du utgång till den underbara balkongen, som ligger i ett privat läge, som om att man har sitt eget hörn uppe bland trädtopparna. Kvällsljuset i vardagsrummet är underbart med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här har man även lagt in fina, gedigna trägolv som bidrar till den hemtrevliga känslan. De stora fönsterpartierna och den glasade balkongdörren gör att man får en ljus och trivsam bostad oavsett årstid.

Bor man i Midsommarkransen har man nära till både stadsliv, härlig natur och badplatser. Längs Mälaren erbjuds klippbad och undangömda smultronställen att upptäcka. Här finns även Winterviken med sin park, utegym och café samt restaurang. I närmsta kvarterna finns härliga butiker, keramiker, café och barer. Man tar sig enkelt runt via fina promenadstråk och cykelvägar. Med cykel kommer man till Södermalm på ca 10 minuter via fina cykelvägar. Närmsta tunnelbana är Midsommarkransen via Svandammsvägen. Telefonplan ligger också i närheten och där finns förutom ytterliga en tunnelbanestation även ett rikt kultur och restaurangliv. På två tunnelbanestationer är man i Liljeholmen med stor och modern galleria med 90 butiker och restauranger. Här kan man även resa vidare med tvärbana, flygbuss och flertalet busslinjer.

Mer om mäklarna