Midsommarkransen, Hägersten

Adventsvägen 1

Såld
  • 4 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt

Unik etagelägenhet med utsikt över Svandammsparken!

Unik etagebostad i Midsommarkransen, där modern design och funktion ger ett flexibelt och komfortabelt boende precis vid Svandammsparken! Här får ni en rymlig bostad som erbjuder stora möjligheter för hur du vill nyttja ditt boende. Med en imponerande totalyta på 114 kvm finns det gott om plats för hela familjens behov. Radhuskänsla med en egen privat entré från gatan. Två fullstora badrum med tvättpelare i ena och badkar i den andra. Härligt öppet utformat kök och vardagsrum, samt 4 separerade sov- och loungeutrymmen som det disponeras idag.

Bostaden har utsikt och direkt tillgång den ljuvliga Svandammsparken, vilket ger dig en naturlig förlängning av ditt hem. Perfekt för soliga dagar, för kalas eller avkopplande stunder i det gröna. Läget i charmiga Midsommarkransen är idealiskt, med närhet till lekplatser, bagerier och mataffärer, bio tellus samt populära restauranger som Pita i Parken, Gaia Matbar & Nygammalt. Du har dessutom bara en kort resa med tunnelbanan till Stockholms innerstad. För den cykelintresserade finns utmärkta cykelvägar till Södermalm.

Denna bostad erbjuder generös yta med en takhöjd på 4,4 meter, stora fönster som släpper in rikligt med ljus, och en stilren inredning med ekparkett, ljusmålade väggar och en allmänt härlig atmosfär. Den öppna och flexibla planlösningen ger möjligheter att skapa olika avdelningar, som till exempel en ungdomsdel eller ett gästrum, vilket ger extra komfort för hela familjen.

En välskött förening som äger marken och har en stabil ekonomi. Med 59 bostadsrätter och två lokaler fördelade på fyra trapphus och en ombyggd rektorsvilla, erbjuder föreningen gemensamma utrymmen som cykelrum och barnvagnsförråd, studsmatta och grillplats. Det finns även garageplatser tillgängliga för uthyrning, inklusive platser med laddstolpe för elbil.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder en fantastisk kombination av utrymme, design och funktion i ett av Stockholms mest eftertraktade områden!

Bostaden består av två separata enheter som är registrerade som följande: Bostadsrätten är registrerad som en 2-rumslägenhet med en boyta om 44 kvm, och den andra enheten är registrerad som en Lokal med en yta om 25 kvm. Enligt uppmätning har dessa en totalyta om 114 kvm, fördelat på 71 kvm på entréplan, 25 kvm + 18 kvm loft. Det är viktigt att notera att den yta som är registrerad som lokal inte räknas som boyta (BOA) eller Rum i bostadsrättssammanhang. Boende som innehar bostadsrätten och Lokalen har rätt att nyttja hela bostaden som boende enligt upplåtelsen och föreningen.

Mer om mäklarna