Midsommarkransen, Hägersten

Svandammsvägen 31C

REDO™
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad 2:a, högst upp i huset med balkong och attraktivt läge i mysiga Midsommarkransen!

Varmt välkommen till en ytterst välplanerad lägenhet på attraktiv adress, mitt i Midsommarkransens hjärta! Bostaden ligger högst upp i huset och med ett lugnt och insynsskyddat läge. Här har ni utsikt över trädkronor och takåsar samtidigt som ljuset flödar in genom flera stora fönsterpartier. Bostaden ligger med ett hörnläge med fönster åt två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp och som tillsammans med den tilltagna takhöjden skapar en extra luftig känsla. Lägenheten är i ett genomgående fint skick då både kök, badrum och ytskikt är renoverade. Den härliga balkongen tillkom även år 2020, vilket blir en trevlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Här omges ni av grönskande träd och en utsikt som är mycket rogivande.

I bostaden får ni en perfekt kombination av originaldetaljer från byggnadsåret och nyare material, vilka går ihop på ett mycket trevligt sätt. Förutom väldisponerade ytor så erbjuds ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, välutrustat kvalitetskök med goda arbetsytor och plats för stort middagsbord, luftigt vardagsrum, generös balkong med nylagd trall, fräscht helkaklat badrum samt en hall med förvaring. Finns behov av ett extra sovrum kan ni med fördel få till detta och bostaden kan då nyttjas som en 3:a.

Här bor man med centralt och attraktivt läge mitt i populära Midsommarkransen med närhet till det mesta. Från bostaden har ni bl.a. promenadavstånd till mysiga Svandammsparken, Midsommarkransens hjärta med matbutiker, Tellus bio, gym, flertalet restauranger/caféer och kommunikationer. Här bor man intill flera välrenommerade restauranger, såsom populära Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket. Kommunikationerna i området är dessutom mycket goda med tunnelbanans röda linje en kort promenad bort som på bara någon minut tar dig till närliggande Liljeholmen. På gångavstånd når man även mysiga och populära Vinterviken med trevligt trädgårdscafé och en avkopplande miljö. Denna lummiga småstad strax utanför tullarna erbjuder även flertalet promenadstråk för perfekta joggingturer, långpromenader och badklippor längs med Mälarens vatten.

Här får du en perfekt kombination av lugnet i bostaden medan du en kort resa bort når storstadens liv och puls!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Förslag på alternativ planritning
    Förslag på alternativ planritning

Midsommarkransen, Hägersten

Svandammsvägen 31C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.