Midsommarkransen, Hägersten

Nioörtsvägen 28B

Såld
  • 3 rum
  • 76,8 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a (möjlig 4:a) näst högst upp med alla rätt!

+ Bygglov för balkong mot innergård
+ Stambytt och totalrenoverat 2022
+ Varmgarage 550kr i mån, lediga platser finns
+ Precis vid midsommarkransens tunnelbana
+ Föreningen äger marken
+ Hiss
+ Möjlig 4a

Varmt välkomna till en lägenhet med alla rätt. Bostaden har en optimal planlösning, ekparkett i alla dess rum samt genomgående högsta möjliga standard! Med stora fönsterpartier blir lägenheten ljus och inbjudande. I vardagsrummet finns en vacker kakelugn som lyfter rummets känsla ytterligare. Lägenheten är optimalt planerad genom en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilsäkert kök som dessutom har en bänkskiva i granitkeramik med Kalkstensimitation så man inte behöver oroa sig för fläckar. Praktiska arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter både i överskåp samt underskåp med utdragbara lådor. Plats för större matbord om 6-8 personer. Åt andra hållet finner ni sovrummen som vetter mot lugn gård med platsbyggd förvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat (stambytt 2022) med badkar och kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Brf Vildrosen är en stabil förening med god ekonomi som äger marken. Föreningen innehar garage och föreningslokal samt mysig gård med sittplatser och grillmöjligheter för föreningens medlemmar att använda. Som boende här i Midsommarkransen har ni goda kommunikationsmöjligheter, närservice och restauranger en kort promenad från porten. Välkomna på visning!

BRF vildrosen är en stabil förening utan några större renoveringar framöver och ekonomin är stabil. Föreningen äger dessutom marken. Föreningen har även hiss samt varmluftsgarage med lediga platser för endast 550krlmån med lediga platser för tillfället.

Här i Midsommarkransen bor man i ett stenkast ifrån kommunikation i olika former samt närhet till flertalet restauranger och annat man önskar.

Mer om mäklarna