Midsommarkransen/Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 12

REDO™
  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen hem till en exceptionellt ljus och välplanerad tvårumslägenhet som präglas av en känsla av rymd! Med ett högt och fritt läge utan insyn är detta en bostad som fullkomligt badar i dagsljus, vilket tillsammans med den generösa takhöjden skapar en luftig och öppen atmosfär. Lägenheten är i toppskick och andas skandinavisk elegans med sin stilrena design och sobra färgsättning.

Bostaden inleds med ett ljust och öppet intryck redan i hallen tack vare ett magiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med fin utsikt. Den öppna planlösningen ger en härlig känsla av sammanhang och rymd genom hela bostaden. De sociala ytorna smälter sömlöst samman och skapar en underbar atmosfär för en njutbar vardag, mysiga hemmakvällar och mingel tillsammans med era favoritmänniskor. Det moderna köket i toppskick är smakfullt inrett med integrerade vitvaror och öppnar upp mot det ljusa vardagsrummet som mynnar ut i den härliga balkongen där ni kan njuta av eftermiddagssolen och blir en perfekt plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Det rymliga sovrummet är rofyllt beläget i bostaden och har gott om plats för en bekväm dubbelsäng och annat möblemang. Här har man även optimerat förvaringsmöjligheterna i ett Elfa-system längs ena väggen, bakom en stilfull takhängd gardin för en lyxig och välorganiserad känsla. Vidare finns ett otroligt fräscht badrum med alla tänkbara bekvämligheter och sticker ut med elegant svart marmor som kombinerar exklusivitet och hög komfort. I bostaden finns generöst med förvaring i stora garderober, linneskåp och städskåp och till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett rymligt källarförråd och föreningens gemensamma utrymmen. Här finns två tvättstugor, miljörum för återvinning, sopsug för hushållssopor, barnvagnsrum samt parkering för cyklar och precis utanför porten har du ingången till en stor ICA-butik. Allt för en otroligt bekväm vardag!

I Brf The BRiCK Terra har ni tryggheten av att bo i en förening med alla rätt! Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2013 och är en av områdets största föreningar med hela 346 st lägenheter Den äger marken och har dessutom en god och välskött ekonomi, amorterar enligt plan och har till och med sänkt avgifterna tidigare i år med hela 13%. Föreningen är optimalt belägen för er som uppskattar närheten till kommunikationer i ett naturskönt område nära stadens puls.
Här bor ni centralt med närheten till både Telefonplans och Midsommarkransens trendiga utbud av caféer, restauranger och butiker, samtidigt som naturen och vackra promenadstråk längs Vinterviken ligger inom räckhåll. Goda kommunikationer tar er smidigt in till city med tunnelbanans röda linje via Telefonplan och fina cykelvägar in till Söder.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som kombinerar en modern och välplanerad lägenhet i absolut toppklass med en bra förening och ett eftertraktat läge för en varierad livsstil. En bostad att trivas i helt enkelt. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Midsommarkransen/Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.