Midsommarkransen/Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 14

REDO™
  • 1 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodern 1,5:a med drömläge på Telefonplan!

Varmt välkommen hem till ett fantastiskt ljusinsläpp, balkong och en optimal planlösning med varje kvadratmeter på rätt ställe.

Här möts du av en bostad med ett fantastiskt läge i byggnaden i kombination med en öppen planlösning som gör att lägenheten fullkomligt badar i dagsljus.

Lägenheten präglas av otroligt fina grundutföranden och personliga inslag som tillsammans skapar en välbalanserad elegans med vackra materialval och en harmonisk färgsättning. Bostaden utmärker sig gentemot de andra lägenheterna i föreningen med en optimal planlösning och en smart fördelning av ytan som ger känslan av ett separat kök med matplats och ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och gott om plats för att inredas utan kompromisser. Tillsammans med balkongen blir lägenheten vardagslyxen du alltid drömt om!

Lägenheten har en rejäl sovalkov som ger möjligheten att skapa en rogivande plats för avkoppling med en bekväm dubbelsäng, nattduksbord och fina inredningsdetaljer. Vidare finns ett lyxigt badrum med alla tänkbara bekvämligheter, såsom golvvärme och kombimaskin.

Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett rymligt förråd i källarplan som nås via hissen i huset. I föreningen finns dessutom två moderna tvättstugor med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Det finns miljörum för återvinning, sopsug för hushållssopor, barnvagnsrum samt parkering för cyklar på varje våning. Föreningen har gemensamma uteplatser på gården med pingisbord och boulebana.

Här bor du i en centralt belägen och mycket omtyckt förening med alla rätt! Brf The BRiCK Terra är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2013 och består av 346 st bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken, dvs ingen tomträtt. Här bor du i en arkitektritad industribyggnad från 60-talet som helrenoverats och byggts om till bostäder. Föreningen äger marken och har dessutom en god och välskött ekonomi och amorterar enligt plan.

Området bjuder på en bekväm och varierad livsstil med bästa läget mellan populära Midsommarkransen och dynamiska Telefonplan. I anslutning till föreningen finns en stor ICA-butik och ett stenkast bort finns populära uteserveringar, lunchställen och caféer. Här finns goda kommunikationer för både bil- och kollektivtrafik, fina cykelvägar in till Söder och ett samtidigt naturnära läge med gångavstånd till härliga grönområden, såsom badklipporna i Örnsberg och vackra Vinterviken. Här bor du med närhet till allt med flera busslinjer och med bara ett några minuters promenad till tunnelbanans röda linje via Telefonplan, tar du dig in till stan på en kvart.

Här får du en härlig kombination av en lägenhet i toppskick och en trygg förening i ett eftertraktat område med en trendig aura som bjuder på alla typer av aktiviteter för en dynamisk livsstil. En riktig drömbostad som tickar alla boxar med andra ord. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Midsommarkransen/Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.