Midsommarkransen/Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 14, etage

  • 1 rum
  • 46 + 46 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 995 000 kr
Månadsavgift: 5 486 kr/mån

Enastående etagelägenhet med drömläge i Midsommarkransen!

Varmt välkomna hem till en lägenhet utöver det vanliga!

Modern bostad i toppskick med unika påkostade förbättringar och mysig radhuskänsla med solig uteplats och planlösning i etage.

Bostaden disponeras om 114 kvm golvyta fördelade på två våningsplan, stora sociala ytor, ett sovloft, två sovrum och ett badrum med dusch finns både på över-och nedervåningen samt klädkammare. Genomgående högkvalitativa materialval inger en känsla av lyx och komfort. Stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak bidrar till en känsla av rymd såväl som ett rikt ljusinsläpp.

I entréplan inleds bostaden med gott om förvaring bakom praktiska skjutdörrar i en rymlig hall följt av en välplanerad yta med påtaglig rymd. Här ryms sovrum, badrum och ett smart placerat kök som mynnar ut i bostadens sociala ytor med plats för matbord, soffgrupp, mediamöbel och annat möblemang. Från vardagsrummet når ni den stora uteplatsen som förlänger bostaden och erbjuder avkopplande eftermiddagar i solen.

Avskilt från bostadens sociala ytor blir det nedre våningsplanet en perfekt plats för återhämtning. Lägenheten utmärker sig gentemot liknande bostäder i föreningen, bland annat med en imponerande takhöjd på ca 3,70 m, vilket gör det möjligt att skapa en loftvåning såsom man valt att göra här. Lika delar praktiskt och estetiskt tilltalande disponering av ytan med vackra utföranden såsom trappa i svart smide som löper upp till sovloftet. Fönster av Smart film och en inbyggd klädkammare blir glada överraskningar som kompletterar våningsplanets alla rum. Utöver sovloftet finns här ett rymligt och rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober, plats för en bekväm dubbelsäng och annan inredning. Ett badrum med bekvämligheter som bland annat dusch, handfat med tillhörande kommod och golvvärme. Vardagsrummet känns luftigt och har en smart uppdelning med en tv-hörna och en läshörna för avkoppling.

BRF The BRiCK Terra är en äkta bostadsrättsförening och en av områdets största föreningar med hela 346 lägenheter. Här bor ni i en arkitektritad industribyggnad som nyligen byggts om till bostäder. Föreningen äger marken och för att underlätta vardagen finns det två tvättstugor och flera gemensamma utrymmen tillgängliga för medlemmarna. Bland dessa finns barnvagnsrum och cykelrum som är praktiska för familjer med barn och cyklister. Framtida planer för garageplatser, bilpool, cykelpool och en härlig innergård ger ytterligare bekvämligheter och möjligheter att trivas i föreningen. Föreningen är optimalt belägen för den som uppskattar närheten till kommunikationer, kultur, butiker och natur.

På Telefonplan finns mycket att upptäcka och här trivs boende och besökare i en levande atmosfär med mysiga Svandammsparken på bekvämt gångavstånd. Denna gröna oas är en perfekt plats för picknick, lek och avkoppling för hela familjen. Området har även ett fantastiskt läge när det gäller kommunikationer. På endast tre till fyra minuters promenad når ni tunnelbanans röda linje via Telefonplan, vilket ger en smidig tillgång till Stockholms citykärna. Telefonplan har ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och bagerier. När det gäller bekvämligheter finns det gott om alternativ inom gångavstånd. Du hittar bland annat ICA Supermarket, Stora Coop, Systembolaget och Apoteket i närheten, vilket gör det enkelt att handla dagligvaror. För de som uppskattar naturen och vattenaktiviteter ligger Vinterviken inom promenadavstånd från Telefonplan. Här kan du njuta av vackra promenader längs vattnet, ta ett dopp eller kanske hyra en kajak för en äventyrlig utflykt.

Här bor du i en exceptionell lägenhet med ett svårslaget läge i ett attraktivt område för en mångsidig livsstil. Välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkommen på öppen visning!

  • Varmt välkommen att boka en visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Midsommarkransen/Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 14, etage

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.