Midsommarkransen/Telefonplan, HÄGERSTEN

Cedergrensvägen 18

Såld
  • 2 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig funkistvåa med drömläge i Midsommarkransen!

Varmt välkommen hem till din drömbostad!

Här kan du glädjas åt härlig funkischarm, genomgående planlösning, ett rikt ljusinsläpp och en vacker naturskön utsikt från stora fönsterpartier i bostadens alla rum.

Med en rejäl hall som mynnar ut i bostadens genomtänkta planlösning i sann funkisanda och gott om förvaring i originalgarderober känns lägenheten otroligt välplanerad. Här finns varje kvadratmeter på rätt plats och tack vare ett högt läge, generös takhöjd och stora fönster, flödar ljuset in, skapar rymd och ger en luftig känsla. Gedigna materialval och fräscha ytskikt i sober färgsättning ger bostaden själ, bara tillsätt din personliga stil för att skapa det hem du alltid drömt om.

Det stora ljusa vardagsrummet kan inredas utan kompromisser med plats för matbord, soffgrupp, byråer och stilleben. Köket är praktiskt och socialt, invid en naturlig placering av matplatsen. Köksinredningen är fräsch och funktionell med gott om förvaringsmöjligheter, goda arbetsytor. Här finns ett rofyllt sovrum i bra storlek som vetter mot lugn gata för en god natts sömn. Badrummet inrymmer samtliga bekvämligheter som tvättmaskin, dusch och wc, handfat, spegel, förvaringsskåp samt ett stort fönster som tillåter ett vackert ljusinsläpp.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd för ytterligare förvaring och föreningens gemensamma utrymmen. Det finns bland annat en balkong i huset som är gemensam för de totalt 6 st hushållen i samma port. Perfekt för dig och dina växter och odlingar under avkopplande dagar i solen. Ta en promenad till drömska Söderbergs bageri som ligger längre ner på gatan för att köpa hem färskt nybakat bröd till härliga helgfrukostar på balkongen. Utöver detta finns flera gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar att ta del av såsom gästlägenhet när du får besök av vänner och familj. Ett hobbyrum för dina kreativa projekt. En bastu för vardagslyx och en föreningslokal för trevliga tillställningar samt cykelrum, miljörum och tvättstuga. Njut av den friska luften ute bland de gemensamma gårdarna som sträcker sig över föreningens 5 kvarter mellan vibranta Telefonplan och idylliska Svandammsparken.

I Brf Tele bor du i en av Midsommarkransens största bostadsrättsföreningar med hela 516 st lägenheter i klassiska smalhus från 1940, varav 20 hyresrätter och utöver detta 38 hyresrättslokaler fördelade över föreningens många fastigheter i gamla LM-stadens stora grönområde. Ett oslagbart läge i Midsommarkransens hjärta med sina många populära caféer, barer och uteserveringar. Här har du fantastiska kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans röda linje på bekvämt gångavstånd, buss ett stenkast från porten och fina cykelvägar hela vägen in till stan. Föreningen är välskött och har en mycket låg belåningsgrad samt dolda tillgångar i hyresrätterna och goda intäkter från lokalhyror och garageplatser.

Ett oslagbart läge i Midsommarkransens hjärta med sina många populära caféer, barer och uteserveringar. Här har du fantastiska kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans röda linje på bekvämt gångavstånd, buss ett stenkast från porten och fina cykelvägar hela vägen in till stan och ett samtidigt naturnära läge med gångavstånd till härliga grönområden, badklipporna i Örnsbergs och vackra Vinterviken. För sportentusiaster finns idrottshallar och padelbanor i Vinterviken. Löpspåren är väl underhållna och bjuder på en härlig löprunda genom områdets skogar och längs vattenlinjen.

Kombinationen drömbostad med drömläge helt enkelt - Välkommen hem!

Mer om mäklarna