Hägerstensåsen, Hägersten

Kamrerarvägen 30

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och modern 2:a med stor balkong & milsvid utsikt!

Välkommen till denna ljusa och ytterst välplanerade tvåa om 55 yteffektiva kvadratmeter som erbjuder extra livskvalitet i vardagen. Bostaden är belägen med ett högt och fritt läge, där du kan njuta av en vidsträckt utsikt över både grönskande natur och stadens takåsar. Den stora och härliga balkongen är som en privat oas, där du kan koppla av och ta in den imponerande vyn över milsvida landskap. Balkongen förlänger bostaden under sommarhalvåret och blir en extra plats för avkoppling och njutning. Här kan du börja dagen med en kopp kaffe i solen och en fantastisk utsikt, eller avsluta kvällen med en middag till lugnet som infinner sig utanför.

Lägenheten är i genomgående fint skick och inredd med moderna materialval och färgkombinationer som tilltalar de flesta. De ljusa och välplanerade ytorna skapar en rymlig och öppen känsla, där varje rum är noggrant utformat för att maximera både funktion och estetik. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och gör bostaden perfekt för både vardagsliv och festliga tillfällen. Sovrummet är rymligt och utrustat med en praktisk klädkammare intill, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Det helkaklade badrummet är modernt och funktionellt, med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet och hallen erbjuder också bra förvaringsmöjligheter.

Bostaden är belägen i ett lugnt och insynsskyddat område, där du har gångavstånd till både tunnelbana, bussar och mysiga promenadstråk. Hägerstensåsens centrum ligger också inom bekvämt avstånd, med sitt utbud av matbutiker, caféer och trevliga restauranger.

Det här är en bostad för den kräsne, för den som ställer höga krav på sitt boende och som vill ha extra livskvalitet i vardagen. Välkommen hem till en plats där lugn och ro kombineras med en storslagen utsikt och närhet till stadens puls!

Mer om mäklarna