Hägerstensåsen, Hägersten

Riksdalervägen 9

Såld
  • 4 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Otroligt kvadratsmart 4:a. Toppskick och helt underbar utsikt! Hiss finns i huset

Välkomna till denna unika och välplanerade 4:a med högt läge på våning 5 som ger milsvid utsikt. Lägenheten är unik i sitt slag, tack vare sin smarta planlösning har man maximerat yteffektiviteten och skapat en otroligt hemtrevlig bostad. Tack vare hörnläget och de många, stora fönsterpartierna har man fantastiskt ljusflöde, men ändå ingen insyn. Här kan du slå dig ner i solen och njuta av utsikten på balkongen i söderläge. Lägenheten är varsamt renoverad i tidstypisk stil och redo för inflyttning.

Den kvadratsmarta planlösningen inkluderar ett praktiskt kök, vardagsrum med plats för stort matbord samt utrymme för både umgänge och matplats. Du har också tre stora sovrum som alla rymmer dubbelsäng och garderober. Förvaringslösningarna är optimala med flera garderober, alla dessutom snyggt platsbyggda. Även badrummet har renoverats, det är mycket fint gjort och har en design som är mycket lätt att tycka om! Huset är ett av få hus i området med hiss, vilket förenklar vardagen. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt vindsförråd för extra förvaring.

Föreningen är stabil med låga lån och god ekonomi, samt 10 hyreslokaler och flera hyresrätter som ger ekonomisk trygghet. Det finns också gemensam tvättstuga, cykelrum och ett separat barnvagnsrum.

Läget erbjuder närhet till både stad och natur. Promenad- och cykelavstånd till naturreservat, parker och badplatser. Västertorps sim- och idrottshall ligger nära för simning och träning. Parkleken Lugnet anses vara en av söderorts bästa lekplatser. Hägerstensåsens tunnelbana, en minut från porten, tar dig snabbt till Liljeholmen med anslutning till tvärbana och pendeltåg. Närhet till skolor och förskolor samt fina promenadstråk till caféer och restauranger i Vinterviken, Telefonplan, Aspudden och Mälarhöjden. Hägerstensåsens och Västertorps småstadsidyller erbjuder också restauranger och service. Slow Hands erbjuder goda luncher, naturviner och uteservering nära dig. Nya utegymmet vid amfiteatern är också värt ett besök. För badsugna ligger Hägerstenshamnen på gångavstånd.

Mer om mäklarna