Hägerstensåsen/Västertorp, Hägersten

Terrängvägen 61

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig funkis-2:a med fina originaldetaljer & ett centralt läge!

Varmt välkommen till en perfekt planerad 2:a med ett lugnt och centralt läge i mysiga Västertorp! Här bor man med ett lummigt läge, intill stora grönytor utanför lägenheten, vilket gör att man kan njuta av ett extra trivsamt boende. Den genomgående planlösningen ger ljusinsläpp från två olika håll som därmed får bostaden att kännas extra ljus och luftig. Lägenheten har en perfekt kombination av originaldetaljer från byggnadsåret och nyare material vilka går ihop på ett mycket fint sätt. I lägenheten erbjuds bl.a. ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till mysig och ombonad balkong, renoverat kök med bevarade originaldetaljer, ett lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum, en möblerbar hall och gott om förvaringsmöjligheter. De vackra pardörrarna in till vardagsrummet, originalgolv och de sneda köksskåpen ger extra karaktär och smyckar lägenheten på ett mycket fint sätt.

Brf Skidtränaren 1 är en trygg och stabil förening med låg belåning samt dolda tillgångar i form av ca 10 hyresrätter. Det finns även flera lokaler som inbringar goda intäkter till föreningens kassa. Tvättstuga finns i huset och för den bilburne finns även möjlighet till parkeringsplats när plats finns ledig. Till bostaden hör ett väl tilltaget källarförråd och ett mindre matkällarförråd.

Ett par minuter från bostaden nås Hägerstensåsens tunnelbana samt ett mysigt litet torg med bl.a. matbutik, pizzeria samt frisörsalong. Ytterligare restauranger och närservice finns i närliggande Västertorps centrum och Hägerstensåsens centrum. Det finns också gott om promenadstråk, parker och joggingstråk i närheten. Precis intill bostadsområdet ligger parkleken Lugnet som är uppskattad för barn såväl som för vuxna. Utöver detta så tar man sig snabbt ut till E4:an med bil och med kommunala medel är man inne på centralen på ca 16 minuter.

Här får man den bästa kombinationen av lugnet vid bostaden och pulsen en kort promenad/resa bort!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hägerstensåsen/Västertorp, Hägersten

Terrängvägen 61

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.