Fruängen, Hägersten

Elin Wägners gata 25

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus genomgående bostad med balkong i bästa solläge med härlig utsikt

Denna ljusa och genomgående lägenhet erbjuder ett stort, rymligt vardagsrum med utgång till en balkong i söderläge som ger en härlig utsikt. Köket är fint renoverat och inkluderar en matplats intill fönstret som vetter mot den trivsamma innergården. Badrummet är helkaklat och håller hög standard.

Lägenheten är belägen i ett lugnt och mysigt område, med en av Fruängens kanske trevligaste innergårdar, vilket ger en fridfull och attraktiv boendemiljö. Området är perfekt för dig som söker en fridfull tillvaro men ändå vill ha närhet till stadens bekvämligheter.

Till bostaden finns källarförråd, matkällare, barnvagnsrum och tvättstuga i samma port/länga. Här hittar ni också boulebana, grillplats, lekplatser och bastu, föreningslokal samt gästrum.

I avgiften ingår värme. vatten, kabel-tv och bredband via Ownit 1000/1000.

I närheten finns goda kommunikationer med både tunnelbana och bussar, samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Ni har ca 5 minuters promenad till Fruängen C, För den aktive finns flera parker och grönområden, perfekt för promenader och utomhusaktiviteter. Långbro Park och parkleken Vippan finns på kort promenadavstånd från bostaden.

Denna lägenhet är ett idealiskt hem för dig som värdesätter både komfort och estetik, och som vill bo i ett av Fruängens mest eftertraktade områden..

Visning planeras i Augusti.

Mer om mäklarna