Fruängen, Hägersten

Elin Wägners gata 11

Såld
  • 3 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull, ljus och välplanerad 3:a med balkong

Välkommen till denna charmiga 50-talslägenhet på en av Fruängens mest eftertraktade adresser! Här bor du i en stor, stabil och välskött bostadsrättsförening, högt belägen över Fruängens centrum. Njut av ett lugnt och fridfullt boende med vacker naturtomt, lummig grönska och inbjudande lekplatser på föreningens gemensamma gård.

Denna välplanerade trea har allt du kan önska dig: ett stilfullt restaurerat kök för matlagning och umgänge, ett stambytt badrum och en genomgående planlösning som skapar en öppen och ljus atmosfär. Balkongen, med sitt solsäkra läge, bjuder på magisk utsikt över trädtopparna och erbjuder sol från morgon till kväll - en perfekt plats för avkoppling eller en trevlig middag. Lägenheten har bevarade vackra fönsterbrädor i kolmårdsmarmor och stora fönsterpartier i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusflöde.

Föreningen erbjuder bland annat gästlägenhet, bastu, och parkeringsplatser med och utan laddstolpe. Föreningen har nyligen installerat solceller. Välksött och stabil!

Bra belägen med en kort promenad till Fruängens centrum där du hittar allt du behöver för en bekväm vardag. Här finns matbutiker, gym, bibliotek, systembolag, vårdcentral, restauranger och caféer samt utmärkta kommunikationer med både tunnelbana och bussar.

Här möts 50-talets unika charm med moderna bekvämligheter, vilket skapar ett hem att trivas i. Missa inte chansen att förvärva denna pärla - ett hem där historia och nutid möts på bästa sätt!

Mer om mäklarna