Fruängen, Hägersten

Emilia Fogelklous gata 17

REDO™
  • 2 rum
  • 54,5 kvm
  • Bostadsrätt

Lägenhet med radhuskänsla! Egen ingång och två tilltagna uteplatser!

Välkommen till denna smakfulla tvåa som som med sin egna ingång och två tilltagna uteplatser ger dig en härlig radhuskänsla. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och fönster i två väderstreck. Ett rofyllt sovrum samt ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är mycket trivsam och inbjudande. Från vardagsrummet nås en stor uteplats om ca 13 kvm i söderläge. Här kan man avnjuta sol från morgon till tidig kväll. I anslutning till den egna entrén har man ytterligare en stor uteplats som vetter i väst som rymmer middagsbord eller lounge grupp. Här kan man njuta av kvällssolen.

Lägenheten är belägen i Brf Änglatrumeten som är en stabil bostadsrättsförening bestående av 178 bostadsrätter, 41 Garageplatser, 78 P-platser samt platser för MC. Föreningen äger marken.

Detta hem är både bekvämt och praktiskt. Närheten till matbutiker och Fruängens centrum, underlättar vardagen. Fruängen erbjuder en fullserviceupplevelse med butiker, apotek, postservice, systembolag, matbutiker, restauranger och caféer. Fruängen centrum erbjuder tunnelbana och flertalet busslinjer.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fruängen, Hägersten

Emilia Fogelklous gata 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.