Fruängen, Hägersten

Gamla Södertäljevägen 8

REDO™
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och luftig hörnlägenhet med inglasad balkong

Välkommen till denna rymliga och luftiga 3:a som har ett ljust och insynsskyddat hörnläge. Här bor man granne med en naturskön allmänning och lägenhetens balkong vetter mot den lugna innergården med utsikt över barrskogen vilket ger ett lugnt och ogenerat boende. Läget är optimalt, gångavstånd till Fruängens centrum, men bekvämt avstånd till buss utanför på gatan. Planlösningen erbjuder ett stort socialt utrymme med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Två sovrum i fil med rofyllt läge mot innergård. Två klädkammare varav ett med fönster vilket öppnar upp för möjlighet att nyttja denna lägenhet som en 4:a där ena klädkammaren kan nyttjas som kontor eller exempelvis barnrum. Balkongen är inglasad och erbjuder plats för både loungegrupp och matbord tack vare dess generösa ytor. Här bor man i ett modernt hem från 2011 med hiss vilket förenklar vardagen.

Föreningen bildades 2007 och husen stod klara för inflytt 2011 belägen på Ada Nilsson Gata 3 och Gamla Södertälevägen 6 och 8. Föreningen är en äkta förening med totalt 53 stycken lägenheter. Föreningen äger marken.

Här har du närhet till både grönområden, bra kommunikationer och service, vilket gör detta till ett idealiskt boende för dig som söker det lilla extra. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem - en sann pärla i hjärtat av Fruängen!

Detta är en kommande annons - Kontakta mäklaren för mer information och för att lämna ditt intresse!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fruängen, Hägersten

Gamla Södertäljevägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.