Fruängen, Hägersten

Kata Dalströms gata 13

REDO™
  • 1 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar 1:a med sovalkov och stort kök

Upptäck denna unika och charmiga 1:a i hjärtat av Fruängen, perfekt för dig som söker ett stilrent och välplanerat boende. Lägenheten har en smart utformad sovalkov som skiljs av med vackra glaspartier, tillverkade av återvunna glasdörrar, vilket ger både avskildhet och ett smycke till rummet.

Det rymliga vardagsrummet imponerar med sina stora fönsterpartier, en fransk balkong och en rofylld utsikt över grönskande trädtoppar. Här finns också en praktisk klädkammare, perfekt för förvaring.

Köket är en nostalgisk dröm med sin bevarade skåpinredning från 50-talet, vilket ger en unik karaktär och charm. Den generösa matplatsen är idealisk för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar. En vacker glasvägg skiljer köket från hallen, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär.

Den rymliga entrén och det tilltagna badrummet från stambytet bidrar ytterligare till bekvämligheten. Lägenheten har noggrant underhållits och har en stor portion karaktär, med målade väggar i sobra färger och vackra vitpigmenterade trägolv som förstärker den ljusa och luftiga känslan.

Denna pärla ligger i den populära bostadsrättsföreningen Tre Damer, känd för sin stabilitet och goda ekonomi. Här bor du tryggt och trivsamt i en av Fruängens mest eftertraktade föreningar. Centralt och bekvämt alldeles nära Fruängens Centrum med tunnelbanans röda linje (18 minuter till TC) , bussar till bl.a Älvsjö, kungens kurva och Huddinge. Flertalet restauranger, gym, bibliotek, systembolag m.m.

Fruängen är en trevlig och citynära stadsdel beläget några km söder om Stockholms innerstad. Med bil, buss eller tunnelbana tar du dig snabbt till innerstan eller bra köpcentrum på olika håll. Trevliga omgivningar med Långbropark med Värdshus, café och promenadstråk. Läs gärna mer om kommunen, skolor och planering på www.stockholmstad.se

Missa inte chansen att förvärva detta drömboende ? en lägenhet med både själ och stil!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fruängen, Hägersten

Kata Dalströms gata 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.