Axelsberg, Hägersten

Stjernströms väg 3

REDO™
  • 2 rum
  • 34,9 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodern mini-2:a med ett naturskönt läge nära tunnelbana!

Varmt välkommen hem till en äkta pärla, ett hem där exklusiva materialval möter en stilren design, skapad för dig som söker det bästa av både estetik och funktion. Här får du en harmonisk balans mellan elegant inredning och praktiska lösningar som tillsammans bidrar till en högklassig och bekväm vardag. Bostaden präglas av en inbjudande känsla och är noggrant planerad för att optimera varje kvadratmeter. Den rofyllda placeringen mot innergården ger en fridfull atmosfär, medan de stora fönsterpartierna släpper in rikligt med dagsljus och ger en vacker utsikt över den grönskande omgivningen.

Hallen som välkomnar dig vid entrén är både funktionell och stilfull, med gott om förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och social yta. Sovrummet är en lugn oas som du kan inreda efter tycke och smak med en bekväm säng och vackra inredningsdetaljer. Det stilrena köket, med en tillhörande köksö och välplanerade arbetsytor, är en dröm för den matlagningsintresserade och blir en naturlig samlingspunkt för mingel tillsammans med dina favoritmänniskor. Badrummet är klätt i vitt kakel och mörk klinker, där golvvärme, en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt smakfull belysning i form av spotlights blir vardagslyxen du alltid drömt om. Bostaden utmärker sig med extra gott om förvaring i vägghängda skåp och platsbyggda garderober i stilren regi och ett externt förråd ger bostaden ytterligare förvaringsutrymme för en smidig vardag.

Här bor du i omtyckta Brf Stjernströms väg 1, belägen mitt i natursköna Axelsberg med ett sjönära läge och alla tänkbara bekvämligheter inom räckhåll, såsom tunnelbanans röda linje, matbutik och service. Njut av föreningens gemensamma lokal, perfekt för tillställningar, och den imponerande takterrassen, där grillkvällar och sociala stunder med nära och kära får extra glans tack vare den fantastiska utsikten över takåsar, grönska och Mälarens vatten. Här finns även garage och hiss, och byggnaderna har designats för att underlätta god tillgänglighet.
Axelsberg bjuder på småstadscharm med sina mysiga caféer, lokala butiker och restauranger, och du har nära till både natur och vatten. Promenader längs Mälarens stränder, bad vid klipporna och färgsprakande solnedgångar är en del av vardagen här. Vinterviken, med sina kolonilotter och trädgårdscafé, erbjuder ytterligare en naturskön plats att upptäcka. Kommunikationerna är utmärkta, med endast 300 meter till tunnelbanan som snabbt tar dig in till centrala Stockholm. Under vintern lockar Trekanten med vacker skridskoåkning och härliga vinterpromenader. Dessutom ligger Telefonplan nära, med Konstfack, klättercenter och SATS samt ett brett utbud av service och restauranger.

Detta är ett hem för dig som värderar ett modernt och bekvämt boende med närhet till allt för en varierad livsstil. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Axelsberg, Hägersten

Stjernströms väg 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.