Aspudden, Hägersten

Hertigvägen 8

REDO™
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar funkistvåa högst upp i huset med solig balkong i populär förening!

Varmt välkommen hem till välplanerade kvadratmeter, södervänd balkong och kök i sann funkisanda, högst upp i huset på lugn återvändsgata i natursköna Aspudden.

En äkta pärla med välbevarade originaldetaljer och alla rum har fräscha nymålade ytskikt i harmonisk färgsättning som gifter sig med ett rikt ljusinsläpp och en vacker lummig utsikt från stora fönsterpartier i varje rum. En påtaglig rymd löper som en röd tråd genom bostaden som inleds med en praktisk och välkomnande hall som mynnar ut i lägenhetens välplanerade ytor. Ljust och luftigt vardagsrum med påtaglig rymd som lockar med vacker utsikt och utgång till en soldränkt balkong i söderläge, högst upp i huset. Lugnt belägen, blir den till en fridfull oas där du kan bada i solljus från morgon till kväll, vilket skapar den perfekta platsen för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en god middag på kvällen. Pryd balkongen med frodiga gröna växter och färgglada blommor som sprider en doft av sommar, medan den mjuka sommarbrisen för med sig en avkopplande känsla. Ett elegant caféset och några mjuka kuddar skapar en mysig hörna, perfekt för avkoppling och njutning av solens gyllene strålar i goda vänners lag. Köket är en riktig funkisdröm med välbevarad charm, gott om förvaring i snedställda överskåp och plats för matbord framför fönstret. Sovrummet är rymligt och rogivande helt utan insyn och lummigt grönskande träd som vajar utanför. Här finns plats för en bekväm dubbelsäng, stor garderob och annat möblemang. Fräscht, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och alla tänkbara bekvämligheter. Den inre hallen delar upp lägenhetens alla rum på ett välplanerat sätt och bjuder på generöst med förvaring i både inbyggd klädkammare och linneskåp. Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett källarförråd samt en matkällare för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Här bor du på populär adress i den mycket omtyckta föreningen Brf Rovfågeln mitt i Aspuddens grönskande idyll. Trygg och stabil förening med mycket goda ekonomiska förutsättningar, flertalet gemensamma utrymmen som tvättstugor, umgängeslokal med pingisbord, övernattningslägenheter, och ett fantastiskt läge nära goda kommunikationer och service, natursköna omgivningar, badmöjligheter och omåttligt populära Aspuddsparken.

Välkommen hem till din drömbostad!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Aspudden, Hägersten

Hertigvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.