Aspudden, Hägersten

Schlytersvägen 52

REDO™
  • 4 rum
  • 72 + 4 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt 4:a med en golvyta om 81 kvm. Stor privat uteplats, låg avgift & garageplats tillgänglig!

Varmt välkommen till en mycket ljus och perfekt disponerad 4:a i hjärtat av charmiga Aspudden! Denna moderna lägenhet med en golvyta om totalt 81 kvm erbjuder allt du kan önska för ett mycket trivsamt och bekvämt boende. Den generösa uteplatsen om ca 80 kvm förlänger bostaden under sommarhalvåret och är perfekt för soliga dagar, grillkvällar och avkoppling. Uteplatsen är privat och ligger med ett insynsskyddat läge och omges av både gräsyta, planteringar och stenbelagd uteplats, vilket ger härlig radhuskänsla. Bostaden ligger endast en halv trappa upp från entrén men tack vare husets soutteräng kommer bostaden högt upp från markplan, utan risk för insyn av förbipasserande. De stora fönstren ligger i två olika väderstreck och ger bostaden rikligt med ljusinsläpp. Detta boende är perfekt för familjen som värdesätter både kvalitet, yta och läge!

Lägenheten har bl.a. tre rymliga sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social och trivsam atmosfär. Det exklusiva köket är utrustat med materialval av högsta kvalitet, såsom bänkskiva i marmor och påkostad köksinredning från Bertazzoni. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin, torktumlare och stilfull inredning. Hela bostaden håller genomgående hög standard med gedigna bambugolv och ljusa väggar som skapar en harmonisk känsla. Här bor du dessutom till en otroligt låg månadsavgift om endast 2563 kr/mån med värme, vatten, tv och bredband inkluderat. För er med bil finns parkeringsplats tillgänglig i garaget som nås från entréplanet.

Huset stod klart för inflyttning år 2009 och har alla bekvämligheter som kommer med nyare standard. Med sin djärva och moderna arkitektur drar detta unika hus genast blickarna till sig och framstår som ett stilrent inslag i området. Föreningen är välskött med stabil ekonomi och lån om 4 500 000 kr. Inga större renoveringar är planerade och föreningen avsätter löpande till en underhållsfond.

Missa inte chansen att bo i en unik och praktisk lägenhet med ett oslagbart läge i Aspudden. Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Aspudden, Hägersten

Schlytersvägen 52

  • Garage i huset, med möjlighet till parkeringsplats!
    Garage i huset, med möjlighet till parkeringsplats!

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.