Aspudden, Hägersten

Blommensbergsvägen 190

REDO™
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam tvåa med balkong och tidlös charm, högst upp i toppen förening!

Nu har du chansen att köpa en fint planerad tvåa med fönster i två väderstreck, belägen högst upp i en vacker 40-talsfastighet i populära Aspudden. Lägenheten har behållit många av de ursprungliga detaljerna, som de glasade dubbeldörrarna och charmiga trädörrarna, samtidigt som den fått en uppfräschning med moderna inslag som ett modernt kök med charmigt svartvitt schackrutigt golv. Här får du en perfekt kombination av tidlös charm och moderna bekvämligheter.

Vardagsrummet är ljust och rymligt och leder ut till en solig balkong i sydöstläge där du kan njuta av utsikten över trädtopparna. Köket ligger i en fint nordvästläge med utsikt mot lugn innergård och stort träd utanför som ger härlig atmosfär. Här finns också plats för ett matbord där 4 till 6 personer kan sitta bekvämt. Sovrummet är stort och rymmer både en dubbelsäng, en arbetshörna och gott om förvaringkapacitet. Dessutom har lägenheten ett fräscht badrum med kakel, klinker och badkar. Förvaring är heller inget problem, då lägenheten har en rymlig walk-in-closet

Bostadsrättsföreningen Rovfågeln Föreningen Rovfågeln är en välskött förening med god ekonomi, inte minst tack vare de 8 hyresrätter som föreningen äger. Vilket kan ses som ett dolt kapital. Husen byggdes 1948-1949 och är grönklassade av Stockholms stad, vilket betyder att de anses särskilt värdefulla ur ett kulturhistoriskt perspektiv. Föreningen följer ett vårdprogram för att bevara den tidstypiska arkitekturen.

Här erbjuds också bekvämligheter som en festlokal, två moderna tvättstugor, övernattningsrum för gäster, förråd, cykelrum och barnvagnsrum och inte minst skyddsrum. Uppvärmningen sker via fjärrvärme och bredband med 1000/1000 Mbit ingår i avgiften.

Blommensbergsvägen 190 ligger i ett lugnt och attraktivt område i Aspudden, nära både Aspuddens och Örnsbergs tunnelbanestationer. Här finns gott om mysiga caféer, restauranger och butiker, och samtidigt har du nära till Mälarens vatten, Vinterviken och Aspuddsparken. Det här är ett område som passar både för vardagsliv och avkoppling, med fina promenadstråk, badplatser och grönområden precis runt hörnet. Kommunikationerna till centrala Stockholm är dessutom utmärkta med tunnelbanestationerna Aspudden och Örnsberg som tar dig till City på 10min.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Aspudden, Hägersten

Blommensbergsvägen 190

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.