Aspudden, HÄGERSTEN

Sigurd rings gata 6

REDO™
  • 2,5 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Helrenoverad hörn-2,5:a med solig uteplats i lågt belånad förening!

Varmt välkomna hem till en sann idyll mitt i omåttligt populära Aspudden, 56 välplanerade kvadratmeter och solig uteplats mot föreningens lummiga innergård.

Iögonfallande materialval i omsorgsfullt utvald design löper genom hela bostaden och harmonierar med hörnläget som tillåter ett rikt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Redan i hallen möts ni av praktiska förvaringslösningar och ett vackert golv som blir en imponerande inledning till bostaden. Därefter följer ett lika delar estetiskt tilltalande och praktiskt kök med matplats och halvöppen planlösning mot vardagsrummet, som blir bostadens naturliga samlingspunkt. Vardagsrummet är ljust och luftigt och öppnas upp ut mot den soliga oasen utanför med en stor uteplats som blir en förlängning av bostaden under sommarhalvåret och blir vardagslyxen ni alltid drömt om. I anslutning till vardagsrummet har man med en smart omdisponering av planlösningen lyckats skapa ännu ett rum i bra storlek som passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Bostadens stora sovrum är otroligt rogivande i en djupt blå färgsättning och rymmer allt från en bekväm dubbelsäng, byrå och stilleben. Även här har man nyttjat ytan på bästa sätt med smart platsbyggd förvaring i garderober och överskåp. Badrummet har en enorm wow-faktor med stilfulla inredningsval och alla tänkbara bekvämligheter som bland annat en lyxig takdusch, handdukstork, tvättmaskin och golvvärme för högsta komfort. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt källarförråd samt föreningens gemensamma utrymmen och mysiga innergård.

I HSB:s Brf Kruthuset i Stockholm bor du i en stabil och välmående förening med låga lån och välskött ekonomi. Belägen mitt i Aspuddens grönskande omgivningar med direkt närhet till kommunikationer, parker, grönområden och badmöjligheter. Det i kombination med denna drömbostad blir till en livsstil att älska. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Aspudden, HÄGERSTEN

Sigurd rings gata 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.