Aspudden, Hägersten

Torsten Alms gata 31

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Bevarad och förädlad funkis 2:a med balkong i ostört grönskande söderläge!

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Nu har du chansen att förvärva en rymlig och välplanerad tvåa med bevarad funkischarm på Torsten Alms Gata 31 i hjärtat av Aspudden. Denna ljusa lägenhet ligger en trappa upp från gatunivå och har en fantastisk balkong i söderläge som vetter mot grönskande Aspuddsparken.

Redan när du kliver in genom dörren möts du av en hemtrevlig atmosfär i den välkomnande hallen och vacker mönstrad tapet. Här finns goda avhängningsmöjligheter och en stor klädkammare som erbjuder utmärkt förvaring. Du som är intresserad av byggnadsvård kan glädjas åt de underbara 40-talsdetaljerna som finns välbevarat, så som klassiska trädörrar, vissa med glaspartier (pardörrar). Lägenheten har fritt läge och är så gott som fri från insyn. Hallen leder vidare till ett rymligt vardagsrum med generös takhöjd och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus. Från vardagsrummet når du den soliga balkongen ? en perfekt plats för avkoppling med utsikt över parkens lummiga grönska.

Köket är en charmig kombination av originaldetaljer och moderna vitvaror i rostfritt stål. Gasspis kyl/frys, diskmaskin och fläkt. Här finns gott om arbetsytor och en matplats för 4-6 personer, vilket gör köket både praktiskt och socialt.

Sovrummet är stort och rofyllt med minimal insyn, och har plats för en dubbelsäng samt ytterligare möbler som nattduksbord och byråer. Det helkaklade badrummet, stambytt 2003, är utrustat med badkar, tvättmaskin och ett vädringsfönster som ger naturligt ljusinsläpp.

Denna lägenhet har ett mycket attraktivt läge i Aspudden, ett område som kännetecknas av sin charmiga småstadskänsla och närhet till naturen. Här bor du bara ett stenkast från natursköna klippbad och fina promenadstråk längs Mälaren, samt ett par minuters promenad till T-bana och affärer. Aspuddsparken, en populär park för barnfamiljer, erbjuder aktiviteter som minigolf, ridning, plaskdamm och lekpark. Torsten Alms Gata 31 ligger i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Aspudden Centrum, Vinterviken och Mälaren. Här finns mysiga caféer, restauranger och utmärkt service. Området erbjuder också goda kommunikationer med tunnelbanestationerna Aspudden och Örnsberg inom gångavstånd, vilket gör att du når T-centralen på cirka 12-14 minuter. Det finns även flertalet busslinjer i området.

Pakering
Parkeringsmöjligheterna är goda med boendeparkering enligt taxa 4.

Området
Brf Stormsvalan 1 är belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Här finns goda kommunikationer med både tunnelbana och bussar, vilket gör det enkelt att ta sig till stadens alla delar. I närområdet finns också flertalet skolor, förskolor, parker och mataffärer.

Föreningen
Brf Stormsvalan 1 är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen äger fastigheten Stormsvalan 1 som förvärvades 2010 och består av tre trappuppgångar med totalt 24 lägenheter och 6 lokaler. Fastigheten är ansluten till fjärrvärme och marken innehas med tomträtt .

Föreningen har under 2023 amorterat 500 000 kr på rörliga lån och planerar ytterligare amorteringar framöver. Aktuell skuld är 6.4mkr. Föreningens lån uppgår till cirka 5 600 kr per kvm.

Brf Stormsvalan 1 erbjuder ett trivsamt boende i en välskött förening med stabil ekonomi. Med sitt centrala läge och närhet till kommunikationer, skolor och service är detta ett perfekt hem för både unga och äldre. Ta chansen att bli en del av denna trevliga gemenskap och njut av allt som detta boende har att erbjuda.

Mer om mäklarna