Aspudden, Hägersten

Torsten Alms gata 33

  • 4 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 5 995 000 kr
Månadsavgift: 7 080 kr/mån

40-talsfyra med gavelläge i sydväst. Belägen intill Aspuddsparken med balkong!

Äntligen är det en 4:a på västgaveln till salu på Torsten Alms gata. Perfekt för barnfamiljen med närhet till Aspuddsparken, grönytor, skog, klippor och bad. Nu har du chansen att flytta in i detta drömboende på ett fantastiskt läge nära tunnelbana samtidigt som du bor mitt bland Aspuddens grönskande kvarter. När du öppnar upp fönstren och balkongdörren hörs både fåglarna kvittra och hur hästarnas hovar ljuder mot marken när de skrittar förbi. Lägenheten har fritt läge och är så gott som fri från insyn då huset är det sista i husraden på denna delen av Torsten Alms gata. Här har du ett fantastiskt charmigt hem med fönster i tre väderstreck som get ett magiskt ljusinsläpp. Du som är intresserad av byggnadsvård kan glädjas åt det underbara 40-talsköket som finns välbevarat och likaså samtliga trädörrar, vissa med glaspartier. Balkongen nås från vardagsrummet och har optimalt läge mot grönskan i söderläge. Samtliga av bostadens sovrum är stora och här finns gott om plats för förvaringslösningar för hela familjen.

Brf Stormsvalan 1 är en stabil förening med låg lånebild och de stora renoveringarna bakom sig som stambyte, dränering, fasad och tak. Vid huset finns fina grönytor för lek, grill och umgänge.

I Aspudden bor du lugnt och skönt med allt du kan önska dig lättillgängligt. Utöver flera strövområden, parker och natur har du ca 600 m till närmsta badplats och även nära populära Vinterviken med trädgårdscafé, restaurang, badplats och grönytor. Hit promenerar du längs vattnet och klipporna. Den närmsta parken är Aspuddsparken som är mycket uppskattad både av föräldrar och barn som kan kika på djuren, ta en fika och ha en rolig stund tillsammans. Intill bostaden ligger Aspuddens IP med bollplan, friidrottsytor samt en naturfrusen skridskois vintertid. I området ligger Aspuddens skola (F-9) samt 5st förskolor inom en 400 meters radie. Örnsberg centrum ligger en kort promenad bort med välsorterad matbutik, tunnelbana, bussar, bageri och annan service. Hoppar du på tunnelbanans röda linje är du på T-centralen på mindre än 15 minuter. Du tar dig till hippa Hornstull på ca 10 minuter med cykel.

Missa inte denna pärla, hoppas vi ses på visning!

Boka visning

  • Välkommen på öppen visning!

  • Välkommen på öppen visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Aspudden, Hägersten

Torsten Alms gata 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.