Aspudden, Hägersten

Hägerstensvägen 157

REDO™
  • 2 rum
  • 52,5 kvm
  • Bostadsrätt

Funkisdröm högst upp med solig balkong i hjärtat av Aspudden!

Välkommen till en riktig funkispärla på Hägerstensvägen 157, högst upp i ett charmigt 40-talshus i mysiga Aspudden. Den här ljusa och välplanerade gavellägenheten om 52,5 kvm bjuder på en smart planlösning och ett fantastiskt hörnläge med ljusinsläpp från två väderstreck. Takhöjden är generös och tillsammans med de stora, nyrenoverade fönstren skapas en rymlig och inbjudande känsla. Från den soliga balkongen i västerläge kan du njuta av både grönska och stillhet ? en idealisk plats för avkoppling och lugna stunder.

Lägenheten har kvar sin tidstypiska charm, där klassiska originaldetaljer som stavparkettgolv, vackra innerdörrar och originalskåp i köket är kvar. Köket är funktionellt och erbjuder gott om förvaring samt plats för matbord. Det rymliga sovrummet ligger i ett tyst och rofyllt läge och har generösa förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är stilrent och praktiskt.

Aspudden, med sin småstadskänsla och sitt rika utbud av kaféer, restauranger och butiker, erbjuder det bästa av två världar ? en charmig stadsdel med närhet till både natur och stadens puls. På bara några minuters promenad hittar du Vintervikens och Örnbergets populära badplatser, vilket gör området perfekt för både vardag och lediga dagar. För den som pendlar är tunnelbanestationen precis runt hörnet, och härifrån tar du dig snabbt in till Södermalm på några minuter.

Bostaden är en del av Brf Korsriddaren, en välskött förening bestående av sju funkishus omgivna av lummiga gårdar. Här finns gott om grönområden med utemöbler och grillplatser där du kan njuta av de lugna omgivningarna. Föreningen erbjuder även praktiska faciliteter som gästlägenhet, hobbyrum, samlingslokal och ett nyligen uppdaterat gym. Här bor du i en trivsam miljö där både grönska och gemenskap präglar boendet.

Denna bostad är en så kallad REDO?-lägenhet, vilket betyder att det finns möjlighet att boka en privat visning vid förhandsintresse. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en tid ? missa inte chansen att förvärva denna underbara funkisdröm!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Aspudden, Hägersten

Hägerstensvägen 157

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.