Aspudden / Midsommarkransen, Hägersten

Fastlagsvägen 2

REDO™
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och ljus 3:a med ett lugnt och centralt läge i mysiga Aspudden/Midsommarkransen!

Varmt välkomna till en ljus och luftig 3:a med ett lugnt och attraktivt läge mellan Midsommarkransen och Aspudden! Bostaden ligger insynsskyddat, med grönskande omgivningar och naturen precis utanför dörren. Huset ligger på en lugn gata, utan påtaglig trafik precis utanför. Den intressanta planlösningen väcker en nyfikenhet och är perfekt för både familjen och vid gäster. Bostaden erbjuder bl.a. två stora sovrum, nyrenoverat helkaklat badrum, stort vardagsrum med fransk balkong samt kök med gott om plats för ett större middagsbord. Det finns dessutom gott om förvaringslösningar samt ytor att disponera, helt utefter efter önskemål och behov. För er som behöver extra sovrum finns det en möjlighet även för detta.

Stabil förening som erbjuder sina medlemmar både bredband, tv-kanaler (basutbud) och telefoni inbakat i avgiften. Det finns även parkeringsplatser och extra förråd att hyra.

Läget är perfekt och på bara några minuters promenad når du Aspuddens centrum med dess utbud av matbutiker, bibliotek, mysiga caféer och välrenommerade restauranger. Aspuddens tunnelbana tar er snabbt in till centralen på cirka 12 minuter. Dessutom ligger både Midsommarkransen, Vinterviken och Örnberget på bekvämt avstånd, antingen till fots eller med cykel. I Vinterviken kan du njuta av en fika på det populära Trädgårdscaféet, eller ta ett dopp från klipporna vid Örnberget.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Aspudden / Midsommarkransen, Hägersten

Fastlagsvägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.