Älvsjö, Hägersten

Medaljonggatan 4B

REDO™
  • 1 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 2 435 000 kr
Månadsavgift: 3 175 kr/mån

Nyproducerad 1:a med fransk balkong i nya Älvsjöstaden

Välkomna till denna nyproducerade lägenhet, en yteffektiv 1:a med sovalkov och fransk balkong på Medaljonggatan 4B i Älvsjöstaden. Tillträde från 2024-08-27. Bostaden säljs på ritning.

Vill du få möjlighet att flytta in i en helt ny lägenhet, inget att reparera eller fixa, bara flytta in och få njuta av tillvaron?

Välplanerad 1:a om 34 kvm i Älvsjöstaden. - Ett av Älvsjös mest attraktiva och expansiva område. Lägenheten erbjuder ett socialt vardagsrum med gott om plats till soffa och tv-möbel, här finns även en sovalkov som möjliggör att skärma av sovdelen från rummet. Vardagsrummet integrerar med köket som försetts med skåp från Vedum och vitvaror från Siemens. Stilrena vita luckor och stänkskydd. Utrustningen består av integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, spiskåpa, induktionshäll, micro och rostfri varmluftsugn med teleskoputdrag. Badrummet har infällda LED-spottar i tak, stilrent inrett med vitt kakel på väggarna och grått klinker samt utrustat med dusch med glasdörr, kromad torkställning, kommod med spegel ovanför, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren om ca 3 kvm. Hela lägenheten har vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Till månadsavgiften tillkommer kostnad för Telia Triple-play (bredband, digital-tv och ip-telefoni). Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer. Till lägenheten hör ett externt förråd

Föreningen har garageplatser i i källarplan med laddstolpe.

JM lämnar en räntegaranti till bostadsrättföreningen för ökade räntekostnader. Läs mer om projektet på: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/alvsjostaden/solveig/

Dess idealiska läge i Älvsjö centrum gör vardagen smidig och bekväm. Med närhet till pendeltåg och busslinjer är det enkelt att ta sig runt och utforska staden. Dessutom finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och viktiga serviceinrättningar som bank, apotek och vårdcentral bara några steg bort.

För naturälskaren är närheten till både solbergaskogen och Älvsjöskogen ett extra plus, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv.

Tunnelbana kommer till Älvsjö.läs mer om detta: https://nyatunnelbanan.se/alvsjo/

Varmt välkomna att kontakta mig redan idag om detta kan vara ett hem för dig!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Älvsjö, Hägersten

Medaljonggatan 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.