Hägersten

Agnes Lagerstedts gata 12

REDO™
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Strålande hörnlägenhet med ett högt insynsskyddat läge och solsäker balkong

Välkommen till denna underbara hörnlägenhet som ligger högt upp i hus med hiss och bjuder på en rofylld utsikt över takåsar och trädtoppar. Denna ljusa och rymliga bostad erbjuder en harmonisk tillvaro med sina två välplanerade sovrum i fil, perfekt för både familjen och paret som önskar extra utrymme.

Bostaden har ett nyrenoverat badrum som är elegant och modernt, samt ett kök i utmärkt skick som ligger i öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet. Här finns gott om plats för både matlagning och socialt umgänge. Två klädkammare erbjuder praktisk förvaring och håller bostaden organiserad och städad.

Balkongen är en av lägenhetens höjdpunkter, med sol från tidig morgon till kväll. Här kan du njuta av frukosten i morgonsolen eller avkopplande kvällar med vänner och familj.

Läget är oslagbart, med bara några minuter till Fruängens centrum där du hittar allt du behöver för en bekväm vardag. Här finns matbutiker, gym, bibliotek, systembolag, vårdcentral, restauranger och caféer samt utmärkta kommunikationer med både tunnelbana och bussar.

Missa inte chansen att förvärva denna drömlägenhet som kombinerar modern komfort med ett fantastiskt läge. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Visningstid annonseras 13/9

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hägersten

Agnes Lagerstedts gata 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.