Midsommarkransen/Telefonplan, HÄGERSTEN

Radiusbacken 15

Såld
  • 4 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt

Vindsvåning med eldstad i historisk fabriksbyggnad! Möjlig 5:a!

Tjusig vindsvåning med bra ytor och funktion! Det finns en alternativ planlösning i annonsen för dig som söker en 5:a. Bostaden nås med hiss högst upp i en ombyggd industrifastighet från tidigt 1900-tal. En pampig byggnad i gul puts, industrifönster och rött plåttak som stolt blickar ut över midsommarkransen. Lägenheten mäktar med en imponerande takhöjd på över 4 meter till nock som skapar hänförande rymd och ljus atmosfär vilket ger hemmet dess en unika karaktär och exklusiva känsla. Väl omhändertagen fastighet och förening med god ekonomi (ca 7000kr lån/kvm). Lägenheten är centralt belägen i Midsommarkransen med gångavstånd till kommunikationer och service.

Bostaden består av fyra rum och kök, med möjlighet att enkelt omvandla till fem rum och kök för den större familjen. De stora fönsterpartierna i två väderstreck fyller rummen med naturligt ljus och erbjuder en magisk utsikt över midsommarkransen. Den öppna planlösningen skapar generösa sociala ytor som är perfekta för både familjeliv och umgänge med vänner. I vardagsrummet finns en braskamin som ger både värme och mysfaktor under vintermånaderna. Lägenheten har trägolv och ljust målade väggar, vilket ger ett fräscht och modernt intryck. Här har man tagit hänsyn till familjens behov av både gemensamma utrymmen och privathet. De väl separerade sovrummen erbjuder en avskild och lugn miljö för alla familjemedlemmar. Lägenheten är dessutom utrustad med både ett stilfullt badrum och en praktisk gästtoalett, vilket underlättar vardagslivet. Detta är ett modernt boende för dig som vill ha en bostad att skryta med och trivas länge i.

Föreningen erbjuder många fördelar med faciliteter som tvättstuga, bastu, gemensam pool, övernattningslägenhet, föreningslokal och snickerirum. Det finns även garage utan kö (!) och förråd samt extra uthyrningsbara förråd för de som behöver mer förvaringsutrymme. Föreningen har en stabil ekonomi med låg skuld, vilket ger trygghet för framtiden.

Läget i populära Midsommarkransen är svårslaget. Här bor du nära mataffärer, krogar, bagerier, frisör, bio m.m. All tänkbar service finns i kvarteren omkring. Härifrån har du även gångavstånd till både Telefonplans och Midsommarkransens tunnelbanestationer. Det finns även bussar som tar dig till älvsjö station, varifrån pendeltåg snabbt tar dig in till stan. Kort cykelavstånd till Södermalm och promenadavstånd till Aspuddsparken, Vinterviken och bad vid Örnberget ger dig tillgång till både stads- och naturupplevelser.

Denna bostad med sina fina ytskikt, höga takhöjder och unika karaktär är ett tillfälle för dig som söker något utöver det vanliga. Kom och upplev skillnaden själv. Detta är ett hem som verkligen måste ses!

BRF Radiusfabriken bjuder på gemensamma bekvämligheter såsom en uppvärmd utomhuspool, bastu, föreningslokal, garage, cykelrum och barnvagnsförråd samt en föreningslokal som passar bra för övernattningar. Föreningen är belägen i en vacker industrifastighet från 1930-talet och ombyggd till bostäder 2009 med det där lilla extra, mitt i eftertraktade Midsommarkransen. Läs mer på: https://www.brfradiusfabriken.se/

Mer om mäklarna