Hägersten

Knallevägen 8H

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Unik etage-3:a om totalt ca 86 kvm, stor hörnbalkong och milsvid utsikt! Nära t-bana och skola.

Varmt välkommen till en mycket unik och exklusiv bostad, belägen i ett nyproducerat hus från 2020/2021. Med ett lugnt och attraktivt läge får du här en unik möjlighet att bo i en social och modern atmosfär, innehållande alla de bekvämligheter man kan önska sig. Med fokus på stilrena detaljer och högkvalitativa materialval kommer du att uppleva en bekväm och lyxig livsstil i bostaden.

Lägenheten sträcker sig över två plan och erbjuder en smart planlösning med kök och vardagsrum på entréplanet, vilket skapar en inbjudande och öppen atmosfär. För dig som önskar ett tredje sovrum finns även möjlighet att, med enkla medel, bygga till ett extra rum (se alternativ planritning). Som en perfekt förlängning av de sociala ytorna finns en stor hörnbalkong med en utsikt som sträcker sig långt över takåsar och trädtoppar. Sommartid bjuder detta in till härliga måltider och tillställningar med många timmars sol! Vidare upp till det övre planet finner du två välplanerade sovrum, vilket ger en optimal uppdelning av de privata utrymmena. Bostaden erbjuder även två våtutrymmen, ett på vardera våningsplan, vilket gör vardagen praktisk för hela familjen. Det finns också flera förvaringslösningar, både i och utanför bostaden. Förutom allt detta finns en tillhörande privat uteplats med både grillmöjligheter och gott om plats för umgänge.

Det strategiska läget erbjuder en perfekt balans mellan stadens bekvämligheter och det lugna, nästan pittoreska, boendet. Inom några minuters promenad når du Mälarhöjdens centrum och tunnelbana, vilket gör pendlingen till stadens centrum både enkel och snabb. Sankt Mickelsgatan utanför utgör en rak och trygg väg till Mälarhöjdens skola och du kommer att märka hur många barn och familjer går den vägen varje morgon. Närområdet är rikt på bekvämligheter med närhet till matbutiker samt ett varierat utbud av restauranger och mysiga caféer. Här finner du även annan nödvändig service som gör vardagen smidig och bekväm. Även Vinterviken Mälarstråk och Aspudden med sin småstadskänsla och mysiga Aspuddsparken ligger inom gångavstånd från bostaden.

Detta boende är perfekt för dig som vill ha kombinationen av att bo i bostadsrätt men samtidigt uppskattar härlig villa-känsla. Här bor du tryggt och bekvämt med det mesta inom gångavstånd från bostaden!

Mer om mäklarna