Hägersten

Klubbacken 16

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad 2:a med fungerande kamin, balkong & högt läge med Mälarutsikt!

Varmt välkommen till en mycket väldisponerad, ljus och luftig tvåa på populära Klubbacken! Här bor du granne med Mälaren och i ett område känt för sitt höga läge och den grönskande naturen mellan husen. Lägenheten präglas av stora generösa fönsterpartier samt en tilltagen takhöjd som ger en känsla av extra rymd och ett härligt ljusinsläpp. Fönstren vetter både ut mot områdets grönska och Mälarens vatten, vilket skapar ett extra lugn och livskvalitet i vardagen. Den mysiga balkongen blir en trevlig förlängning av bostaden och erbjuder både sol och avkoppling för den som vill sitta ute och njuta av friska luften. Utsikten från balkongen är mycket rogivande med både grönska och takåsar att blicka ut över. Lägenheten är dessutom i ett genomgående omhändertaget skick och som ett extra plus finns en kamin att elda i, både för mysfaktor och som en värmekälla de kallaste vinterdagarna. Planlösningen är perfekt med ett luftigt vardagsrum med kamin, ett separat kök med mycket karaktär, matplats, stort sovrum med flera garderober samt ett helkaklat badrum. Det finns också en hall med gott om plats för förvaring.
Stabil förening med tvättstuga i huset och en mysig gård att nyttja under sommaren. Som ett extra plus finns ett rymligt förråd tillhörande lägenheten.

Uppe på Klubbacken bor man lugnt med naturen och Mälaren som närmsta granne. Området är mycket trivsamt och populärt tack vare närheten till grönskan, Mälarens vatten och kommunikationerna. I det direkta närområdet finns underbara promenadstråk och badmöjligheter längs Mälarens klippor. För dig som vill ta ett morgondopp har du badvänliga klippor bara fem minuter bort. Inom gångavstånd ligger också det populära caféet Uddvillan, anrika café Lyran och mysiga Vinterviken med både restaurang och café. På bara några minuter når du Axelsbergs t-bana medan Mälarhöjdens t-bana ligger en kortare promenad bort. Ett stenkast bort går också busslinje nr. 135 som tar dig till Mälarhöjdens t-bana varifrån du tar dig till centralen på cirka en kvart. För dig som vill ta dig smidigt till Fridhemsplan på morgonen går en pendlarbuss en kort promenad bort.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hägersten

Klubbacken 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.