Gustavsberg

Chamottevägen 9

  • 3 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 950 000 kr
Månadsavgift: 6 123 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rymlig 3:a högst upp med balkong med utsikt över Gustavsbergs hamn

Välkommen till ditt nya drömboende, en rymlig lägenhet högst upp i huset med en spektakulär utsikt över porslinskvarteren och ner till hamnen!

En bra planlösning är hjärtat i en rymlig lägenhet, och denna lägenhet är inget undantag. Här har varje kvadratmeter utnyttjats maximalt för att skapa en funktionell och harmonisk bostad.
När du kliver in i hallen möts du av en välkomnande atmosfär och direkt tillgång till lägenhetens olika rum. Den välplanerade layouten erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. Köket flyter sömlöst in i vardagsrummet, vilket ger en känsla av rymd och den moderna öppna kökslösningen är perfekt för matlagning och underhållning. Perfekt för både vardagliga måltider och festliga tillfällen!

Från vardagsrummet och balkongen i västerläge kan du njuta av den magiska utsikten över hamnen, där båtar glider fram och solnedgångarna bjuder på färgsprakande skådespel. Tänk dig att koppla av med en kopp kaffe eller ett glas vin på balkongen där du kan ta in den friska havsluften och den pulserande atmosfären från hamnen.

Lägenheten erbjuder också 2 rymliga sovrum, smakfullt badrum och praktisk förvaring.
Sovrummen är strategiskt placerade för att erbjuda både avskildhet och lugn. Detta skapar en smart separation mellan sociala och privata utrymmen, vilket gör det lätt att umgås utan att störa den som vill ha lite egen tid.
Förvaring har också fått en central plats i planlösningen. Inbyggda garderober och smarta lösningar ger dig plats för allt du behöver, utan att det känns trångt.

Med stora fönster som släpper in naturligt ljus och utsikt över omgivningen, blir detta hem en fridfull tillflykt mitt i hamnens puls.
Närheten till bekvämligheter såsom kollektivtrafik, gym, vårdcentral, apotek, skolor och matbutik samt restauranger, närheten till vattnet, naturen och båtliv har du allt du behöver precis runt hörnet.

En välplanerad lägenhet som kombinerar stil och funktionalitet, en plats där du verkligen kan trivas!

Boka visning

  • Öppen visning - varmt välkomna!
    Boka gärna in dig på mäklarens hemsida.

  • Öppen visning - varmt välkomna!
    Boka gärna in dig på mäklarens hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gustavsberg

Chamottevägen 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.