Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 8

  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 4 950 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkommen hem till denna fina och välplanerad 3:a med närhet till Gustavsbergs hamnområde

Välkommen till ditt nya hem! Denna välplanerade 3:a erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Belägen i Gustavsbergs porslinkvarter har du allt du behöver inom räckhåll från mysiga caféer och restauranger till flera småbutiker, naturstråk och kollektivtrafik.
Lägenheten är ljus och luftig, med balkong i västerläge som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det moderna köket är fullt utrustat och erbjuder gott om förvaringsutrymme, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga tillfällen.
Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala stunder i soffgruppen eller mysiga middagar runt matbordet. Sovrummet är en fridfull oas med plats för en stor säng och garderober. Önskar man ett kontorsrum, hobbyrum eller ytterligare sovplats finns de ett till rymligt rum med en stor walk-in garderob med gott om förvaringsplats. Badrummet är stiligt inrett med moderna material och bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare.
Som boende här får du också njuta av närheten till vattnet, naturen och båtliv. Runt hörnet ligger gym, vårdcentral, apotek, skolor och matbutik.
Miss inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

Boka visning

  • Öppen visning - varmt välkomna!
    Boka gärna in dig på mäklarens hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.