Stampen, Göteborg

Stampgatan 60A

REDO™
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad fyra med balkong i attraktivt område!

Snart till salu!

Varmt välkommen till en rymlig och ljus fyra på populära Stampgatan! Här bor man bra och bekvämt i en stabil förening. Lägenheten erbjuder tre härliga sovrum, stort och luftigt vardagsrum, kök, matplats och badrum. Det finns också mycket goda förvaringsmöjligheter i form av flera stora garderober. Från ena sovrummet nås också den härliga balkongen som vetter mot innergården. Tack vare fönster i två väderstreck får man ett naturligt ljusinsläpp. Lägenheten är av äldre standard och man har därmed chansen att få sätta sin helt egna prägel!

Stampgatan 60A erbjuder ett boende mitt i hjärtat av Göteborg, i det populära och centrala området Stampen. Här bor du med närhet till allt du kan önska dig ? stadens puls, grönområden och utmärkta kommunikationer. Med gångavstånd till Göteborgs centralstation tar du dig enkelt till olika delar av staden och resten av landet.

Stampen präglas av en trivsam blandning av klassisk arkitektur och moderna byggnader. Trots sitt centrala läge är Stampen en oas med lugna gator och närhet till grönskande parker som Trädgårdsföreningen och Lisebergs nöjespark, som ger dig en skön kontrast till stadens myller. Här kan du njuta av en promenad bland blommor och grönska eller ta en fika på något av de mysiga kaféerna i närheten. Trots lugnet bor också med närhet ett stort nöjesliv med Ullevi, Scandinavium och ett flertal populära restauranger inom nära räckhåll!

Med ett stort utbud av restauranger, shopping och kultur är Stampgatan en idealisk plats för dig som vill ha allt inom räckhåll. Skolor, dagis och matbutiker finns i området, och för den som söker ett aktivt stadsliv finns flera gym och träningsanläggningar i närheten. Oavsett om du söker ett livligt cityboende eller en lugnare vardag med närhet till allt, erbjuder lägenheten på Stampgatan 60A en perfekt kombination av båda ? här har du allt du behöver precis runt hörnet!

Välkommen att lämna din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Stampen, Göteborg

Stampgatan 60A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.