Norra Guldheden, Göteborg

Källsprångsgatan 2

REDO™
  • 3 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt

Hörntrea högst upp i huset med magisk utsikt !

Välkomne till denna ljusa rymliga trea! Denna bostad erbjuder en fantastisk balkong där du kan njuta av en förtrollande utsikt över både trädkronorna och de pittoreska takåsarna i Guldheden. Det praktiska köket är välplanerat med generösa arbetsytor och gott om plats för en rymlig matgrupp, vilket gör det idealiskt för både vardagsmiddagar och sociala tillställningar för hela familjen. Sovrummet är rymligt och har gott om plats. Från vardagsrummet nås du lägenhetens balkong, en favoritplats.

Du flyttar in i en stabil förening med låg belåning, där medlemmarna har tillgång till en mängd bekvämligheter. Här finns bland annat bastu för avkoppling, en gästlägenhet för besökande vänner och familj, samt ett hobbyrum för den som vill ägna sig åt kreativa projekt. Dessutom omges byggnaderna av vackra grönytor som ger en trevlig och trivsam miljö.

Läget är perfekt med promenadavstånd till flera av stadens främsta universitet, liksom Sahlgrenska sjukhuset, stadsdelarna Linné och Avenyn, där ett rikt utbud av kultur och restauranger väntar. För den som uppskattar naturen finns dessutom närheten till Änggårdsbergen och Slottsskogen, som bjuder in till härliga promenader och friluftsliv året runt.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norra Guldheden, Göteborg

Källsprångsgatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.