Högsbo, Göteborg

Kapplandsgatan 136

REDO™
  • 1 rum
  • 33,9 kvm
  • Bostadsrätt

Toppenetta i eftertraktat område!

Snart till salu!

Välkommen till en ljus och välplanerad etta i populära Högsbo! Med en rymlig balkong, öppen planlösning och fint ljusinsläpp erbjuder lägenheten ett perfekt boende för den som vill ha både komfort och närhet till Göteborgs storstadspuls! Här bor du också på bekvämt avstånd till Sahlgrenska, Chalmers, Göteborgs universitet med mera. Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller som övernattningslägenhet!

Ytskikten är ljusa och golvet pryds av fin fiskbensparkett. Köket är nyligen renoverat i snygg och modern stil. Den stora inglasade balkongen är en riktig pärla och kan användas som en förlängning av vardagsrummet. På balkongen kan man njuta av den härliga utsikten över den välskötta innergården i kvällssolen! Tack vare infravärme kan man nyttja balkongen i stort sett hela året.

Det är inga som helst problem att få det bästa av två världar i Högsbo. Knyt på löparskorna eller pumpa däcken på cykeln för en uppfriskande tur i Änggårdsbergen eller Slottsskogen, här är det nära till båda. Det är inte heller långt till havets salta brus och ett dopp när andan faller på. Men när kvällen närmar sig låter kanske en värmande ramen eller en läcker pasta lockande? Såväl restaurangstråken i Linné som de ambitiösa kvarterskrogarna vid Mariaplan nås på bara fem minuter med spårvagn från Marklandsgatan.

Här finns också mycket bra kommunikation och du kan enkelt ta dig till andra delar av Göteborg. Du tar dig lätt till såväl centrum som havet. Än idag är Högsbo faktiskt en liten stad i staden. Inom nära räckhåll finns allt ifrån bageri, matbutik, apotek, bibliotek, fritidsgård och öppen förskola. Du kan också gymma, köpa fredagsräkor eller besöka skönhetssalong. Frölunda Torgs butiker nås på under tio minuter med spårvagn och innerstans gator som Vallgatan och Magasinsgatan på ungefär en kvart. Alldeles i närheten finns också populära köpcentret 421 med dess stora utbud såsom matbutik, restauranger, systembolaget, nyrenoverade Nordic Wellness etcetera.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Högsbo, Göteborg

Kapplandsgatan 136

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.