Centrala Hisingen, Göteborg

Övre Hallegatan 52

  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 495 000 kr
Månadsavgift: 7 414 kr/mån

Välkommen till Övre Hallegatan 52!

Välkommen till denna totalrenoverade, stilrena och moderna fyrarummare, där du hittar det perfekta hemmet för både avkoppling och socialt umgänge! Här möts du av ett elegant kök och en solig, inglasad balkong som bjuder in till många härliga stunder. Det helkaklade badrummet, som renoverades i samband med föreningens stambyte, ger en fräsch och tidlös känsla.

Den rymliga och ljusa vardagsrummet utgör hjärtat av bostaden, och de tre sovrummen erbjuder gott om plats för hela familjen. Tack vare praktiska garderober är förvaringen aldrig en bristvara här! Som en extra bonus ingår en parkeringsplats i det gemensamma garaget i avgiften.

Denna attraktiva bostad ligger i en populär förening med centralt läge, där du har gångavstånd till det mesta. Som medlem får du även tillgång till en festlokal, övernattningslägenhet och gym, vilket gör livet ännu mer bekvämt. Omgivningarna erbjuder en kombination av nödvändig service, vacker natur och utmärkta kommunikationer. Från Wieselgrensplatsen tar du dig enkelt till Göteborgs centrum på bara några minuter med buss eller spårvagn. I närheten hittar du dessutom Kville Saluhall, Backaplan med sitt breda utbud av affärer och restauranger, samt flera gym som ger dig alla möjligheter att hålla dig aktiv.

Kontakta oss redan idag för att boka en visning och uppleva denna fantastiska bostad!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Hisingen, Göteborg

Övre Hallegatan 52

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.