Göteborg

Skäpplandsgatan 15

REDO™
  • 1 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig och välplanerad etta på Skäpplandsgatan!

Nu har du chansen att förvärva en charmig etta på Skäpplandsgatan, belägen på våning 4 av 8. Här får du en ljus och välplanerad bostad med generösa ytor som gör det enkelt att skapa en hemtrevlig och funktionell miljö. Det separata köket med bra yta och stora fönster släpper in härligt dagsljus. Perfekt för dig som uppskattar att laga mat och umgås samtidigt. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både säng, soffa och arbetsplats och den öppna planlösningen gör det lätt att skapa en personlig och trivsam atmosfär.

Läget kan inte bli bättre! Här bor du i ett lugnt och omtyckt område med närhet till stadens puls. Endast några minuter från centrala Göteborg med utmärkta kommunikationer och närhet till både grönområden och shopping.

I denna förening, där alla stora renoveringar genomförts, bor man lugnt, tryggt och barnvänligt. Från Skäpplandsgatan har man nära till det mesta och här är det gångavstånd till några av Göteborgs mest uppskattade smultronställen: Änggårdsbergen, Botaniska trädgården och Slottsskogen. Från Marklandsgatans hållplats tar man sig enkelt till Göteborgs olika stadsdelar med anhalt i Linné och citykärnan på mellan fem till femton minuter. Butiker och service har du inom nära räckhåll, Coop ligger ett par hundra meter bort, Ica Nära har du alldeles runt knuten och Frölunda Torg ligger ca 15 min gångväg bort. Tar du cykeln är du inne på Linnégatan på bara 10-15 min och där finner du citykärnan med ett sprudlande café och restaurangliv!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Göteborg

Skäpplandsgatan 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.