Göteborg

Sjupundsgatan 43

  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt
3 395 000 kr
Månadsavgift: 4 577 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Exklusiv trea på femte våningen med fantastisk utsikt. Din drömbostad väntar!

Varmt välkomna till en fantastisk trea på femte våningen, där en vidsträckt utsikt ger dig en känsla av frihet och lugn. Med en balkong i österläge och avskilt från grannar kan du ostört njuta av morgonkaffet.

Denna unika lägenhet sticker ut i föreningen tack vare de noggrant utvalda detaljerna som ger hemmet en extra touch av elegans och funktionalitet. Här möts du av en praktisk hall med garderober från Elfa utrustat med skjutdörrar. Golvet är klätt med stilrent grått klinker som övergår till fint parkettgolv. Vidare in kommer ni till hemmets hjärta, ett kombinerat kök och vardagsrum med stora fönsterpartier. Den nyinsatta och stilfulla köksön från Ballingslöv, med sin ljusgrå design, matchar perfekt med den ursprungliga köksinredningen som också är från Ballingslöv. Köksön bidrar till en förbättrad funktionaliteten och skapar en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Det helkaklade badrummet, utrustat med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork som går på både fjärrvärme och el samt generös förvaring, förenklar vardagen och skapar en praktisk och stilren miljö. Dessutom har du lyxen med golvvärme. Sovrummet är rymligt och svalt med plats för dubbelsäng och tillhörande sidobord samt förvaringsmöbel. I lägenheten har det dessutom satts in eleganta foder, lister och sockelklossar i allmoge som ersätter de ursprungliga golvlisterna och tillför en klassisk charm till bostaden.

Med närhet till lugna naturområden och innerstadens puls, erbjuder detta växande område det bästa av två världar. Centrum nås enkelt inom några minuter tack vare bra kommunikationer. Runt hörnet finner du dessutom matbutiker, gym och restauranger som gör vardagen bekväm och trivsam. Slottsskogen och Änggårdsbergen ligger på bekvämt promenadavstånd, medan en cykeltur smidigt tar dig till klippor och badplatser.

Missa inte chansen att bo i en välplanerad lägenhet som erbjuder både stil och praktiska lösningar, allt medan du njuter av en fantastisk utsikt från femte våningen. Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren, 079-302 53 00

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Göteborg

Sjupundsgatan 43

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.