Göteborg

Sjupundsgatan 31

REDO™
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt
2 995 000 kr
Månadsavgift: 3 859 kr/mån

Magisk tvåa med fantastisk utsikt på våning 9/9!

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiskt stilfulla och välplanerade tvåa på 59 kvm, belägen högst upp i huset på våning 9 av 9 (nybyggd 2022)! Här erbjuds moderna och smakfulla färg- och materialval som maximerar både funktionalitet och trivsel. Det höga och fria läget ger bostaden en känsla av avskildhet och privatliv, samtidigt som de stora fönsterpartierna släpper in ett fantastiskt ljusflöde och ger en magisk utsikt som måste upplevas på plats!

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till en härlig atmosfär med gott om plats för umgänge. Köket, från Vedum, är av högsta kvalitet och har allt du behöver för att skapa kulinariska upplevelser. Den ljusa ekparketten bidrar till den moderna känslan i hela lägenheten. Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme och en kombinerad tvätt/torkmaskin, vilket gör vardagslivet både smidigt och bekvämt. Från det rymliga sovrummet når du balkongen som tack vare våningsplanet har sol i stort sätt hela dagen.

Hissen tar dig bekvämt direkt ner till föreningens garage, där 38 parkeringsplatser är reserverade för medlemmarna i Brf Höjden mot en avgift. Denna kvalitetsbostad med sin kvadratsmarta planlösning och attraktiva pris, är ett idealiskt hem för både unga och äldre. Missa inte chansen att bli en del av det växande och populära Ekebäckshöjd, ett område som kombinerar stadens bekvämligheter med naturnära upplevelser. Centrum nås enkelt inom några minuter tack vare bra kommunikationer. Runt hörnet finner du dessutom matbutiker, gym och restauranger som gör vardagen bekväm och trivsam. Slottsskogen och Änggårdsbergen ligger på bekvämt promenadavstånd, medan en cykeltur smidigt tar dig till klippor och badplatser. Missa inte chansen att bo i en välplanerad lägenhet som erbjuder både stil och praktiska lösningar, allt medan du njuter av en fantastisk utsikt från nionde våningen. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Göteborg

Sjupundsgatan 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.