Stigslund, Gävle

Furumovägen 10

Såld
  • 1,5 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad etta med inglasad balkong i populär förening med god ekonomi

I populära Stigslund finns nu möjligheten att förvärva en välplanerad etta med en fantastiskt inglasad balkong i söderläge!

Bostaden är genomgående renoverad och har ett modernt och fullutrustat kök från 2020 med bra ytor och goda förvaringsmöjligheter. Från köket nås även bostadens härliga balkong som är inglasad. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för större soffa. Här har man även valt att bygga en praktisk skiljevägg som ger dig en separat sovdel. Badrummet är helkaklat och utrustad med dusch och tvättmaskin. Utöver detta erbjuder denna lägenhet maximalt med förvaring i form av både garderober och separat klädkammare.

Här bor du i ett lugnt område med låg avgift. Från Furumovägen har du nära till busskommunikation som snabbt och enkelt tar dig till centrala Gävle. Härifrån har du även närhet till matbutik, skola och Gavlehov med träningsanläggningar och motionsspår.
Brf Utsikten är en populär förening med mycket god ekonomi. Nettoskuldsättningen baserad på årsredovisningen från 2023 är negativ och därmed är nettoskuldsättningen 0kr. Detta innebär att föreningen har tillgångar som överstigen skulderna.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna