Stigslund, Gävle

Furumovägen 10

REDO™
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 095 000 kr
Månadsavgift: 2 215 kr/mån

Etta i Stigslund med inglasad balkong högt upp i huset och utsikt över Gävle!

Varmt välkomna till denna välplanerad etta med en fantastiskt inglasad balkong med högt läge och utsikt över Stigslund och Gävle!

Här är det bara att flytta in och trivas. Bostaden är genomgående renoverad och har ett modernt och fullutrustat kök med bra ytor och goda förvaringsmöjligheter. Från köket nås även bostadens härliga balkong som är inglasad. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för större soffa. I vardagsrummet finns också rymlig sovalkov. Badrummet är helkaklat och utrustad med dusch. Utöver detta erbjuder denna lägenhet goda förvaringsmöjligheter i separat klädkammare.

Här bor du i ett lugnt område med låg avgift. Från Furumovägen har du nära till busskommunikation som snabbt och enkelt tar dig till centrala Gävle. Härifrån har du även närhet till matbutik, skola och Gavlehov med träningsanläggningar och motionsspår. Brf Utsikten är en populär förening med mycket god ekonomi. Nettoskuldsättningen baserad på årsredovisningen från 2023 är negativ och därmed är nettoskuldsättningen 0kr. Detta innebär att föreningen har tillgångar som överstigen skulderna.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stigslund, Gävle

Furumovägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.