Söder, Gävle

Sockerbruksgatan 53

REDO™
  • 1 rum
  • 26 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 750 000 kr
Månadsavgift: 1 777 kr/mån

Yteffektiv etta på första våningen!

Välkommen till denna yteffektiva etta om 26 kvm, belägen på Söder i Gävle. Denna ljusa lägenhet, som ligger bekvämt på första våningen, är perfekt som studentlägenhet eller övernattningslägenhet. Här möts du av en välplanerad bostad som erbjuder allt du behöver för en bekväm vardag.

De stora fönstren från vardagsrummet släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en trivsam och inbjudande atmosfär i hela bostaden. Trots den kompakta ytan känns lägenheten rymlig och funktionell, med smarta lösningar för förvaring. Lägenheten är utrustad med ett helkaklat badrum

Med sitt centrala läge på Söder har du nära till allt du kan tänkas behöva. Matbutiker, service, gym, restauranger och busshållplatser finns inom ett par minuters promenad. För dig som pendlar eller studerar är Gävles centralstation endast 15 minuters promenad bort, och Högskolan i Gävle nås på bara 5 minuter med cykel. Dessutom finns flera parker i närheten, vilket ger möjlighet till avkopplande stunder utomhus, perfekt för promenader eller picknickar.

Lägenheten är idealisk för den som söker ett centralt och bekvämt boende i Gävle, med närhet till både stadsliv och grönområden. Här kan du njuta av en enkel men stilfull livsstil, med alla bekvämligheter inom räckhåll.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söder, Gävle

Sockerbruksgatan 53

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.